Ahojte, nevíte někdo, jak se dostat na letiště Subang Airport v Kuala Lumpur? Je to to jejich druhé letiště, odkud létají nízkonákladové letecké společnosti. Pokud budete mít někdo osobní zkušenost, byl bych vděčný za odpověď. Díky, Pavel .

Subang (Kuala Lumpur)

Založil(a) ve fóru Letiště

3 reakce

Ahojte,
nevíte někdo, jak se dostat na letiště Subang Airport v Kuala Lumpur? Je to to jejich druhé letiště, odkud létají nízkonákladové letecké společnosti. Pokud budete mít někdo osobní zkušenost, byl bych vděčný za odpověď.

Díky, Pavel

0

Taxi jezdí za 35 ringitů.. Jinak z autobus Rapid KL číslo 81 jezdí na trase Letiště Subang - Asia Jaya - KL Sentral - Central Market každých 30 minut a jízdenka stojí 2 ringity.

0 Citovat

My jsme prileteli na Subang a vyuzili jsme UBER do centra (resp. k Regalia apartments kde jsme bydleli) a stalo nas to 30 MYR. Jinak celkove UBER po KL doporucuji smiley

0 Citovat

Jeli jsme taxíkem koupeným normálně na prepaid counteru na letišti. Byli jsme 4 + 4 zavazadla takže jsme jeli nějakým kombíkem a stálo to (do centra poblíž Petaling street) tuším 45 MYR, bylo to pohodlné auto s klimatizací.

0
3 reakce