China Eastern nasadila zatim nejlevnejsi business tarif do Singapuru ktery jsem za posledni dobu videl - z Prahy se da doletet s prestupem v PVG za 40k.. Emirates meli na jare akci (po nasazeni A380) s 55k, ktery mel ale po ceste zpatky prestup v CMB (a pouze DXB - PRG na zpatecnim letu operovano A380).. Co me na tomhle tarifu zajima nejvic je hlavne pravidelna vyprodejovka business tarifu MU, ktera je obykle okolo 30% - 50% - kdyby se postestilo, mohlo by z tohovypadnout neco opravdu zajimaveho pro podzimni cesty do Asie  .

[MU] PRG - SIN business 41 333kc

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

China Eastern nasadila zatim nejlevnejsi business tarif do Singapuru ktery jsem za posledni dobu videl - z Prahy se da doletet s prestupem v PVG za 40k.. Emirates meli na jare akci (po nasazeni A380) s 55k, ktery mel ale po ceste zpatky prestup v CMB (a pouze DXB - PRG na zpatecnim letu operovano A380)..

Co me na tomhle tarifu zajima nejvic je hlavne pravidelna vyprodejovka business tarifu MU, ktera je obykle okolo 30% - 50% - kdyby se postestilo, mohlo by z tohovypadnout neco opravdu zajimaveho pro podzimni cesty do Asie smiley

Prestupy + - 2-3h..

0

Tak oprava - mozna se jedna o standardni tarif vcetne slevy a MU uz nasadili vyprodej na listopad - napr. BKK (ktery byl v lete za 30k) tam je za 40k, jeste minuly tyden byl za 50k.. Doma se musim podivat jestli to maji na strankach jako akci..

0
1 reakce