Ahoj, zakoupili jsme na příští únor akční letenky z Milána do Honolulu. Lety jsou přes Frankfurt a Vancouver se Star Alliance. Po dvou týdnech od nákupu mi přišel od Pelikana.cz mail o změně letu. Air Canada zrušila poslední segment z Vancouveru do Honolulu a dali nám let o den později. ČIli místo šesti hodin máme 30 hodin stopku ve Vancouveru. Volal jsem do pelikana přislíbili, že během týdne pošlou email s návrhem řešení. Máte s tím nějaké zkušenosti a myslíte, že by třeba v rámci Star Alliance mohli najít jinou kombinaci letů? Díky .

Změna segmentu letu

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Ahoj, zakoupili jsme na příští únor akční letenky z Milána do Honolulu. Lety jsou přes Frankfurt a Vancouver se Star Alliance. Po dvou týdnech od nákupu mi přišel od Pelikana.cz mail o změně letu. Air Canada zrušila poslední segment z Vancouveru do Honolulu a dali nám let o den později. ČIli místo šesti hodin máme 30 hodin stopku ve Vancouveru.
Volal jsem do pelikana přislíbili, že během týdne pošlou email s návrhem řešení.
Máte s tím nějaké zkušenosti a myslíte, že by třeba v rámci Star Alliance mohli najít jinou kombinaci letů?

Díky

0

Jasne, mali by, najma pri takej velkej zmene.

0 Citovat

Tak vyřešeno, dali nám let o 2 dny dříve, který ani nebyl v termínech levných letů, takže máme za stejnou cenu o 2 dny delší dovolenou smiley

0 Citovat

super, to potesi najma ak dovolenku predlzia a teda naozaj nutne nepotrebujes letiet v tie originalne datumy.

0
3 reakce