Ahoj, cca před měsícem jsme koupili letenky od UA z NY do SF a dneska, když jsme zkoušeli vybrat sedadla, tak už nejsou volná ta bez příplatku, ale pouze s příplatkem cca 170 dolarů na osobu - nelze vybrat žádné v United economy, ale pouze economy plus. Žádná příplatková sedadla nechceme. Co v tuhle chvíli dělat? Bude nutné něco doplatit na letišti, pokud teď ty sedadla nevybereme? Děkuji za odpověď .

United Airlines - doplatek sedadel

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

12 reakcí

Ahoj, cca před měsícem jsme koupili letenky od UA z NY do SF a dneska, když jsme zkoušeli vybrat sedadla, tak už nejsou volná ta bez příplatku, ale pouze s příplatkem cca 170 dolarů na osobu - nelze vybrat žádné v United economy, ale pouze economy plus. Žádná příplatková sedadla nechceme. Co v tuhle chvíli dělat? Bude nutné něco doplatit na letišti, pokud teď ty sedadla nevybereme?

Děkuji za odpověď

0

Má někdo aktuální zkušenost, na kolik (orientačně) vychází seating na tatlu s united v economy basic?

0 Citovat

Normalne si udelejte rezervaci v economy basic a prejdete na treti krok. v nem to nabidne seating vcetne cenovky.

napr na letu muc - ewr to bylo 64 usd za kazdy smer.

0 Citovat

Jo, pravda. Díky.

0 Citovat

Ahoj, dnes jsem koupil letenky z Mnichova do Las Vegas. Letíme 2 dospělí a 3leté dítě, je nějaká šance na to, že budeme sedět pospolu? Nebo pokud si to nezaplatíme budeme rozesazeni? 

A v tarifu Basic Economy je k dispozici jedno nebo dvě kabinové zavazadla? Někde se píše že jedno, někde je napsáno, že při letu přes oceán jsou to dvě. Nějak se v tom ztrácím. 

 

Děkuji za pomoc. 

 

 

0 Citovat

Pocet prirucnich zavazadel vam to pise ve sprave rezervace.

Muzete si vzit jedno klasicke prirucni zavazadlo a jeden “personal item” - vec velikosti cca notebooku.

Dite bude sedet s jednim dospelym, zbytek bude rozesazen.

1 Citovat

United cíleně nerozsazuje, i s Basic Economy dost často končíme spolu buď rovnou nebo na letišti po dotazu na check-inu. (Netuším, jestli hraje roli *A Gold.)

1 Citovat

Nevim jestli si to pamatuji dobre, ale myslim ze slo volit sedadlo normalne pri online checkinu. Pokud se tedy povedlo online checkin dokoncit, nebyl to uplne jednoduchy proces..

0 Citovat

Ale to nejspis nebyl Basic Economy tarif, ale normalni Economy.

U basic economy je zmena seatu zadáčo (oficiálně) nezměnitelná.

0 Citovat

Úplně nemám zkušenosti s rozesazením, stalo se nám to jenom jednou, ale to bylo když jsme byly s přítelkyní ještě dva a po 4 dnech spolu v Anglii to tolik nevadilo. 

V případě že nás rozesadí, je možné se domluvit v letadle s tím kdo bude sedět u nich a prohodit se, nebo se to nesmí udělat? 

 

Přeci jenom platit sedadla na každý z těch 4 letů tu cestu celkem výrazně prodraží.. 

Děkuji. 

0 Citovat

No ... celkem casto zazivam, ze po ukonceni nastupu se par expertů, co otravuje ostatní s tím, jestli si nechtej presednout, objeví.

Posádky to neresi, pokud to nezdrzuje a neprekazi, obcas i aktivne pomuzou, aby pak nejaky prudic nedaval na twitter, ze spoelcnost XY jsou pitomci, ze je ani nenechali si vymenit mista.

Nicmene - neuznavam to. Pokud chcete sedet vedle sebe, zaplatte si místa. Pokud si je nezaplatíte, tak holt sedte tam, kde vas to posadilo.

S economy lístkem se taky necpu do businessu se slovy, ze se mi za to C nechtelo platit.

4 Citovat

Tady kde i trochu o toho druhého pasažéra aby nemusel celý let trávit vedle našeho 3-letého dítěte...

0 Citovat

Pokud je aerolinka co k čemu (a já si včas udělám checkin), tak má zajistit sezení pohromadě rovnou. Nevěřím, že si tolik lidí kupuje místa dopředu, aby to nebylo možný přeházet. Zrovna United mi i měnili (zdarma) vybrané sedadlo bez změny letadla a bez toho, aby se zeptali, tak přeházet další lidi, co si to navolili, zřejmě není problém. Když to nezvládne, přijde mi naprosto legitimní si to zařídit na palubě - v rozumný míře. Dost často to bývá ve stylu 24B + 26D, tak prostě směním ekvivalent za jinýho jednotlivce. Ale udělám to hned, jakmile ten člověk dorazí, ne po ukončení nástupu. Pokud je ale politikou aerolinky rozsazovat a já se rozhodnu nezaplatit si místa u sebe, tak by mě ani nenapadlo něco měnit. A myslím, že s dítětem je to naprosto legitimní a pro dobro všech zúčastněných.

Mimochodem posledních 6 letů v United Basic Economy jsme na 4 dostali místa vedle sebe rovnou a na pátém nám je v pohodě dali u checkinu; u šestýho už jsem se s pánem hádal o kufry, tak jsem ho nechtěl víc dráždit :D

0
12 reakcí