Použil ste niekto tento vyhladávač na zabookovanie hotela , či show v Las Vegas? Na druhý marcový týždeň 2017 sú na všetkých vyhľadávačoch /booking, orbitz, hotels, expedia / príšerne vysoké ceny, tu je to o tretinu a viac lacnejšie. Nie je to niečo také ako amoma, dá sa mu veriť? .

vegas.com

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Použil ste niekto tento vyhladávač na zabookovanie hotela , či show v Las Vegas? Na druhý marcový týždeň 2017 sú na všetkých vyhľadávačoch /booking, orbitz, hotels, expedia / príšerne vysoké ceny, tu je to o tretinu a viac lacnejšie. Nie je to niečo také ako amoma, dá sa mu veriť?

0

Ve Vegas tvoří podstatnou část ceny za hotel tzv. Resort fee, které je povinné a zpravidla nebývá zahrnuto v ceně co vypadne z vyhledávače. Dále je tam extrémní rozdíl v ceně pokoje pá, so a ostatní dny - až 900%. Slušný hotel v downtown na Freemont street se dá sehnat ve všední den i 15 USD o víkendu 150.

0 Citovat

Tieto veci, čo v cene je a čo nie sú mi samozrejme známe / resort fee, tax.../, porovnávam komplet ceny v ROVNAKÝCH dňoch , ale i tak je stránka vegas.com všeobecne ďaleko lacnejšia, než klasické vyhľadávače. Mňa zaujíma osobná skúsenosť s ňou a jej dôveryhodnosť.

0
2 reakce