Ahoj, hledám letenku z Prahy (ev. jiné letiště, pokud by byla akce) do Aucklandu. Termín 16.12.2016 - 5.1.2017 (+/- 1 den). Je šance na nějakou akci nebo mám bookovat už teď? Polezou ceny ještě nahoru?? Aktuálně je to cca 39.000 Kč (Korean, China Airlines). Děkuji. .

letenka Praha-Auckland přes Vánoce 2016

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj, hledám letenku z Prahy (ev. jiné letiště, pokud by byla akce) do Aucklandu. Termín 16.12.2016 - 5.1.2017 (+/- 1 den). Je šance na nějakou akci nebo mám bookovat už teď? Polezou ceny ještě nahoru?? Aktuálně je to cca 39.000 Kč (Korean, China Airlines). Děkuji.

0

tak sem teď na minutku hledal a např. 17.12. - 4.1. za 34K přes Soul...pak se na to podivám víc až budu mít víc času ale asi by se dalo najít možná něco lepšího nicméně občas sou to šílený doby cesty jako třeba 50 hodin smiley

0 Citovat

Děkuji moc za reakce, je to tak, že 60 hodin na cestě bych zrovna nechtěla být, znamená to koupit si nocleh, tudíž další náklady. Btw, kdybych však nakonec brala Korean Air (kvůli jedinému přestupu) a musela přespat v Soulu v hotelu na letišti, jak je to potom se zavazadlem a vůbec tranzitem v Korei?

0 Citovat

do korei bez viz, myslim ze je sanca na narok na ubytovanie ak letis Korean, ale nemam skusenosti.

0 Citovat

Pokud to jde zkus hledat letenky pred 15.12 . ja jsem byl na Zelande od konce listopadu do konce unora a bylo dobre da se najit i brigada na tresne nebo treba na jiznm ostrove v oblasti Malborough jsou vinice provadi se trhani listu aby k hroznum mohlo slunce a zvedani dratu o stupen vys ..da se tak privydelat a pak treba v pohode jezdit mesic po celem Zelande ..spani v kempech ... letenky za takove ceny se mi zdaji moc drahe

0 Citovat

Děkuji moc za tip, jenže já jedu za kamarádkou a jelikož pracuji, jindy nemůžu.

0 Citovat

Děkuji za rady!

0
6 reakcí