Ahoj zkoušel někdo, nevíte jak dlouho to jede? .

Přesun v Bangkoku - letiště BKK - DMK?

Založil ve fóru Letiště

Ahoj smiley má tu někdo zkušenosti s okamžitým přesunem ze Suvarnabhumi na Don Muaeng? Našel jsem, že je to asi 45 min cesty autem. Jak se nejlépe přepravit mezi letišti? Uber mi vyhodil nejnižší cenu cca 500 THB s UberX a 1200 THB s Uber SUV. Nějaké tipy? Díky moc všem!

Našel jsem tohle: http://www.suvarnabhumiairport.com/en/122-transfer-bus-between-suvarnabhumi-don-muaeng smiley zkoušel někdo, nevíte jak dlouho to jede?

0

Odkud se berou ty nápady kupovat letenky na místě? Tady by sis koupil letenku na místě do Madridu? smiley Kupuj přes net!

0 Citovat

uz dlho nepadla otazka ci sa da kupit lacny last minute na letisku smiley
Inak sestra par mesiacov dozadu isla tym busom a v pohode, ak ho stihnes tak chod nan, ak nie, zober taxik potom - teda ak sa velmi ponahlas.

0 Citovat

Díky všem za odpovědi! smiley

0 Citovat

Doporučuju ten shuttle, je to prakticky stejně rychlé jako autem, zadarmo a ve špičce jezdí myslím co 15-20 minut. Celou cestu jede po placené dálnici, takže tam kromě podvečerní špičky vetšinou nejsou ani zácpy a navíc i kdyby jsi jel taxíkem, tak tam budeš stát stejně. Jen boarding pass nebo potvrzení rezervace si nejdřív musíš nechat potvrdit - dají Ti na to štempl, že na to máš nárok, měl by tam být stůl u nástupu až ten štempl ukazuješ řidiči, respektive měl bys, většinou je to nezajímá smiley

0 Citovat

Jednou se nám stalo, že jsme ten bus dobíhali a řidič ukázal k tomu stolku a odjel, tak od té doby si to vždycky nechám radši orazit rovnou. Jinak si myslím, že v 9 z 10 případů jim to je šumák, když zamáváš jakýmkoliv papírem smiley

0 Citovat

Shuttle jsme využili v únoru k přesunu a úplně v pohodě ... u stolečku nám to orazítkovali, během deseti minut přijel bus a za necelou hodinku jsme byli na druhém letišti ... a to jsme jeli v úterý v cca 15:00 odpoledne ... je to rychlý a zadarmo smiley jenom nám chvilku trvalo najít ten stolek ... musel se člověk poptat

0 Citovat

Jak tady ctu tu informace tak si rikam ze by to prece jen nemusela byt takova ztrata casu letet BKK a pak z DMK a usetrit nez hledat nejaky ostrov primo z Evropy ..da se vubec sehnat letenka pod 20 na obdobi 26-27.12 do treba 5-6.1. odlet mi je celkem jedno idealne Viden Budapest , Polsko , ale klidne i Nemecko Mnichov Franfurt samozrejme i Praha a co v Thajsku vybrat na poprve ?

0 Citovat

Ještě jeden dotaz, přiletíme na letiště BKK podle letenky ve 12:35. Chci se zeptat jestli se stihneme se vším všudy přesunout na DMK když let nám odsud letí ve 14:40 .. ? Díky

0 Citovat

do toho by som urcite nesiel, vsak len na imigracke sa mozes zaseknut, traffic a pod.

0 Citovat

Ne, neriskovala bych to v žádném případě. Po dálnici jsme se sunuli hodiny, letadlo odletělo bez nás... následoval neplánovaný nocleh v hotelu na DMK a nákup nové letenky do Kambodže.

0 Citovat

Nějaká náhradní varianta jak se dostat na Koh Samui? smiley buďto dat 3400 Kč/osobu na one-way ticket na Samui z BKK, nebo si vzít hotel a přesunout se na ostrov druhy den ráno. Druhá varianta se mi zda dobra, priletime do BKK 30.12. což je den pred Silvestrem. A trávit silvestrovsky den přesuny se mi asi moc nechce. Třetí varianta je přečkat Silvestr v Bangkoku a na Samui se přesunout později. Co vy na to? Díky všem

0 Citovat

daj jednu noc v BKK, rano na Koh Samui z DMK a Novy rok oslavis uz na ostrove:) a z DMK nie je ziadny neskorsi let? Aspon 4-5 hodin medzeru aby si mal.

0 Citovat

aha to si nespomenul ze sa presuvas najprv letecky do Surat Thani a nie priamo na Koh Samui, kde je tiez letisko smiley

0 Citovat

Snad poslední dotaz - mohu jet tím autobusem mezi letišti ikdyž mi to letí druhý den po příletu? Nebo se to vztahuje jen na ten den ve kterém přiletím?

0 Citovat

To sa chces z ubytka vracat na BKK a odtial na DMK? Pri tych thajskych cenach to zmysel velmi nedava

0 Citovat

Ok, to by mohlo ist smiley

0 Citovat

Bangkok jsme navštívili vloni a přesouvali se mezi letišti bezplatným transferem, který funguje bezvadně. Na přesun jsme měli zhruba 3 hodinky mezi lety, ihned, jak jsme obdrželi kufry, jsme si našli příslušný transfer, mají to hodně dobře značené. Spoj jel asi za 20 minut a za 45 minut jsme byli na druhém letišti. Cesta bylo v odpolední špičce, vše bez problémů.

0 Citovat

nevim, jestli je to ještě aktuální, ale přesun mezi letišti shuttle busem je možný snad až s týdenní prolukou mezi lety. My jsme potřebovali z DMK na BKK kvůli busu, který jel přímo z letiště BKK, ale měli jsme mezi lety 10 dní a to už jaksi neprošlo smiley

0 Citovat

Ještě jeden technickej prosim. Jak jsem psal podle letenky bychom měli byt v BKK ve 12:35. Air Asia přidalo lety a tak se ptám jestli je reálné stihnout let z DMK 15:40? Díky všem!

Add1: bude to 30.12. Což asi bude hrát taky svou roli. Díky

0 Citovat

Mam pocit ze tato otazka sa opakuje kazdy tyzden len s inymi casmi priletu a odletu smiley

0 Citovat

cauec.
Som v Siem Reap, skadial zajtra preletim na Bangkok DMK. Letenku do europy mam z BKK. Letim s EuroWings, ktori ako som prave zistil neposkytuju pre Bangkok moznost web check-in. Doklad by sa hodil nakolko potrebujem pouzit prave shuttle bus. DMK-BKK.

Cim sa da preukazat pri vstupe do busu? Mam akurat cislo rezervacie a "Passenger Receipt - Confirmation of Booking". Nic viac. Riesili ste taketo niekto ? diky

0 Citovat

Stačí email s tou rezervací, chtějí jen vidět, že skutečně ten den poletíš.

0 Citovat

Ahoj,

přiletíme do Bangkoku v 1:20 a potřebujeme se přesunout na DMK, odkud nám letí letadlo v 6:40, shuttle jsem četla, že jezdí až od 5:00, jaká je druhá varianta?

Děkuji :-)

0 Citovat

Taxi (alebo Uber). O jednej už nechodí nič iné - ani Raillink. Mali by ste sa vpohode vojsť do 12-15 eur.

0