Ahoj, hledám zpáteční letenku do Dubaje pro 5 dospělých a jednoho ročního prcka. Odlet asi Praha, Vídeň, Budapest. Hledám přes KIWI.COM Mám čekat, nebo koupit co nejrychleji? .

Dubaj začátkem prosince

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

23 reakcí

Ahoj, hledám zpáteční letenku do Dubaje pro 5 dospělých a jednoho ročního prcka. Odlet asi Praha, Vídeň, Budapest.
Hledám přes KIWI.COM
Mám čekat, nebo koupit co nejrychleji?

0

kickass1: Moc dík za rozšíření obzoru smiley
Fly Dubai od 7350 Kč, nízkonákladovky (SW a Wizz) od 5100 Kč. Asi chci kvuli malýmu přímej let. (ukrajina tedy padá)

0 Citovat

Jj rozumim tomu primemu letu - nicmene muzu ti max dat radu chytre horakyne smiley EK uz pravdepodobne zadnou slevu nenasadi, takze to pujde akorat nahoru.. U FlyDubai jeste nejaka sance na akci urcite je, nicmene muze to jit o 1000 - 1500 dolu u tech nejlevnejsich letenek - a zaroven o 5k nahoru, jak budou letenky pomalu mizet..

Z Vidne se da obcas chytit naka akce od FlyNiki do Abu Dhabi, jinak letenky timhle smerem jsou obecne drazsi nez z Prahy..

Budapest nemam moc podchycenou, ale co si vzpominam tak tam nic zajimaveho do DXB nelita kvuli konkurenci Wizzu - ten pravdepodobne koupis za podobny penize jako FD, ale kdyz k tomu pripoctes zavazadla a 6 hodin utrpeni v letadle pro liliputy + benzin z CR (jeste s prckem na palube), tak to asi zadny terno nebude..

Asi bych to koupil rovnou - max 2 tydny zkusil pockat na akci FD (zkus se mrknout jak byly akce FD minuly rok)..

0 Citovat

No zasadni rozdil je v tom, ze let CSA bude operovany Travel Servisem - tzn. ocekavej neprijemnou posadku, spinave letadlo a hodinu frontu na checkinu.. Jedina vetsi vyhoda CSA/TS letu je to, ze odleta z Prahy jako jediny celkem brzo rano a z Dubaje odleta (pokud se to nezmenilo od kvetna kdy jsem letel timhle smerem naposledy) a vraci se z Dubaje pozdeji odpoledne - takze si tim vylet protahnes na maximum - oproti FD pri odletu ve stejny den to davalo jeden vecer navic + posledni den Dubaj de facto navic..

Ja bych urcite bral i presto FD, ale pokud nejses vybiravy, tak klidne zkus CSA/TS..

0 Citovat

Tak flyDubai dneska zahajili vyprodej business class letenek na zimu - BKK za 29k, Maledivy za 24k a Dubaj za 15,5k.. Eco zatim nic.. smiley

Tim padem letim v listopadu na to volno do Dubaje smiley

0 Citovat

Jejich byz je fakt síla smiley soupeří s exit row u EK smiley

0 Citovat

Ahoj vyuziju tohoto aktivniho vlakna..letim s FD ted v sobotu, musim delat nejaky check in predtim nebo klasicky prijdu na check in?:)

dekuji
Jirka

0 Citovat

je to jedno

0 Citovat

Tak nevím, těch 100% ti nějak nesedí. Jelikož dělám na letišti a vidím několik TVS letadel denně a rozhodně nejsou zvenčí ani uvnitř špinavější, než jiná, tak sis to zjevně vycucal z prstu. A minulý týden jsem s nimi absolvoval i dovolenou a o nepříjemné posádce nemůže být ani řeč. Měl by ses trochu mírnit, i když vím, že nadávat na TVS je móda smiley A vysvětli prosím, co myslíš tím oblepováním neobsazených sedaček? Nějak nechápu, co tím myslíš...

0 Citovat

Ja jem ted letel s travel do londyna a let byl normalni - na 2 hodinky v pohode - akorát do dubaje bych volil emirates - ta 380 je prijemnejsi a urcite to tolik nehazi jak ty mala letadylka - akorát se musí par penez priplatit - ale urcite to za to stoji. S fly dubai jsem byl jednou donucen cestovat - a za me je to nejhorsi letecky dopravce mezi prahou a dubaji.

0 Citovat

Na kiwi píšou, že let ČSA je obsluhován Smartwings. To je TrevlServis?
Tak otázka zní jestli SM nebo FD. Pro co byste se s ročním miminem rozhodli?
Emirates už vychází na nějakých 11500 Kč. To moc.

0 Citovat

já bych to vzal podle ceny a časů odletu a příletu. S FD nebo TS to nebude žádnej šlágr ani v jednom případě....

0 Citovat

To víš, lidi dnes očekávají přebalovací pulty, hlídací službu, animační programy a automatickou regulaci turbulencí... smiley

0 Citovat

Vyuziju tohle vlakno k takovemu dotazu hledam neco na Silvestra a nasel jsem ze Smart Wings ma odled DBX z Ostravy 27.12 za cca 4500 Kc jeden smer protoze na svatky jsem v Ostrave ,ale pak po Novem roce by me vyhovovalo i treba Londyn nebo cokoliv zapadneji tak me to zaujalo i kdyz mam k Smart Wingsu celkem vyhrady a radu let jsem s nimi uz neletel ..zeptam se je ta cena moc nebo malo ? a je Smart Wings stale stejny ve zpozdenich zmatcich na cizich letistich (myslim z hlediska informaci gate atd i kdyz vlastne pokud jde jen o let z Ostravy tak vlastne jen zpozdeni a cena ) no a pak tedy nejaky tip na let ci cestu s DBX ...DBX bych videl jen na ktatkou prohlidku chteli bychom spis nekde prirodu koupani ,...atd,,,napadlo me to jako casova uspora a vyhoda toho data ktere me vyhovuje

0 Citovat

Ahoj, našla jsem letenky do Dubaje teď v říjnu za cca 6100,- a chtěla bych se zeptat někoho, kdo tam už byl - zda je říjen v pohodě? A potom, zda je Dubaj vhodné místo na dovolenou cca 8-9 dní. Už dlouho jsem nebyla na "válecí" dovolené, většinou máme akční a objevující nová místa. Prostě nechci, abychom se nudili a zároveň utratili víc než je nutné smiley. Díky moc za odpověď. A.

0 Citovat

V rijnu je to parada - more vyhrate jak lazne - proste bomba - a o zabavu vecer také v dubaji není nouze - rijen ptroto na koupani moc doporučuju !!!

0 Citovat

Děkuji za odpovědi! Jaká je podle vás lepší letecká společnost - FlyDubai a nebo SmartWings?

0 Citovat

Aurea:
Lepší v čem? Obojí je low-cost. Ale Smartwings jsou češi, takže osobně dám přednost jim. Navíc mají pro mě výhodu v tom, že na rozdíl od FD za svoji poměrně dlouhou historii a velké množství uskutečněných letů, neroztřískali žádné letadlo a nezabili žádného cesťáka. Takže za mě rozhodně raději SW, než FD smiley

0 Citovat

Tak nakonec jsem koupil od ČSA potažmo Smartwings a Travel servis (nechápu smiley
Asi hlavně kvůli časům. Zpáteční 7.12.2016 7500 Kč.

0 Citovat

Co nechápeš? smiley ČSA jsou spolu vlastněny Travel Servicem, proto si vzájemně své lety operují letadly obou dopravců podle potřeby.

0 Citovat

Bejvávalo smiley

0 Citovat

Jj, jen na léto. A letos ani mongoli nebyli, jen lotyši a tunisani smiley Ale Dubaj lítají jen vlastní letadla a posádky TVS.

0 Citovat

tomuto vravim problemy prveho sveta, ked uz kupaci riesia zlozenie posadky chartrov smiley

0 Citovat

Zima je ok, byva to divoke hlavne pres leto.. smiley

0
23 reakcí