Dobrý den, plánujeme si koupit na cestu z letiště jízdenku Skyliner + jízdenky na metro na 72 hodin. Mám dotaz. Pokud si na Skyliner koupím i zpáteční jízdenku, musím jí použít a vrátit se zpátky na letiště do 72 hodin, nebo jí můžu použít kdykoliv později?(třeba za týden). A pokud si vše koupím on-line, znamená to, že si někde na letišti vyzvedávám lístek na metro? Může mi někdo z vlastní zkušenosti napsat, jak vše funguje? Děkuji moc .

Skyliner Tokyo

Založil(a) ve fóru Letiště

4 reakce

Dobrý den,
plánujeme si koupit na cestu z letiště jízdenku Skyliner + jízdenky na metro na 72 hodin. Mám dotaz. Pokud si na Skyliner koupím i zpáteční jízdenku, musím jí použít a vrátit se zpátky na letiště do 72 hodin, nebo jí můžu použít kdykoliv později?(třeba za týden). A pokud si vše koupím on-line, znamená to, že si někde na letišti vyzvedávám lístek na metro? Může mi někdo z vlastní zkušenosti napsat, jak vše funguje? Děkuji moc

0

Navrat kdykoliv pozdeji (mozna tam je nejake horni datum aka 6 mesicu nebo rok, ale to je asi fuk smiley ). Pri koupi online je na vydej prepazka. Pokud se nepletu, byla o patro nize pred vstupem vedle automatu na IC, kazdopadne se staci zeptat a oni ukazou.


PS: zpatky bych asi nekupoval, vyhozene penize podle me.

0 Citovat

A nevíte, zda je potřeba ten 72.hodinový lístek na metro (v akční ceně ke Skylineru) začít používat hned nebo klidně naopak až poslední š dny před odjezdem na letiště? Jedeme nejprve do Kyota a potom plánujeme pobyt v Tokyu.

0 Citovat

72hod se pocita od oznaceni, tzn. i pozdeji.

0 Citovat

Díky:-)

0
4 reakce