Zdravim , zajimam se o cestu do Omanu pres Silvestra , nasel jsem letenky z Ostravy do Dubaje ze Smart Wingsem 27.12.-3.1. za 9000 Kc a dale by k tomu sel napasovat let z Dubaje do Omanu ze Swiss Air za 4500 Kc .. da se najit neco zajimavejsiho, nebo je toto dobra varianta a ktere letiste volit v Omanu ,z hlediska nasledneho pobytu hlavne na pekne plaze a koupani ..dik za rady .

Letenky do Ománu přes Silvestra

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Zdravim , zajimam se o cestu do Omanu pres Silvestra , nasel jsem letenky z Ostravy do Dubaje ze Smart Wingsem 27.12.-3.1. za 9000 Kc a dale by k tomu sel napasovat let z Dubaje do Omanu ze Swiss Air za 4500 Kc .. da se najit neco zajimavejsiho, nebo je toto dobra varianta a ktere letiste volit v Omanu ,z hlediska nasledneho pobytu hlavne na pekne plaze a koupani ..dik za rady

0

Ahoj jen bych byt Tebou jel z Dubaje autem nebo mikrobusem do Muscatu..nez za pet litru letet..je to kousek od sebe..tak sest hodin cesty..mimochodem jedu to zitra asi popate:)

0 Citovat

Před dvěma lety o vánocích jsme letěli do Dubaje,tam byli dva dny,pak prejeli busem do Abu Dhabi, odtud jsme přeletěli do Salalahu( společnost Rotana).
Postřehů z vanocniho jizniho Ománu zde:
http://www.mojecesty.com/clanky/postreh ... omanu.html

0 Citovat

Ten jih Ománu je fakt zajímavý, prázdné pláže, zeleň, super lidi. Chce to bezpodmínečně auto, řídí se dobře, silniční síť skvělá, benzín levný.
To ubytování, co jsme byli my, je úplně v pohodě, velký pokoj, plus kuchyň, výhled na moře ( pláž je tak 300metru ), čisto, snídaně takový normální standard. Jsou to vlastně takové vilky a v každé je asi 6 tech apartmánu, je to hodně rozlehlé, na snídani jsme jezdili autem).

0 Citovat

Takze jeste jednou diky za info , bohuzel ta Rotana v tom obdobi jak potrebujeme neleti a co jsem nasel cenu letenek do Salahu tak je dost rozdilna oproti nakladum na cestu do Muscatu at uz tam pojedeme nebo poletime z Dubaje ..takze to spis vypada na ten Muscat i kdyz asi ty plaze v Salahu budou lepsi ..

0
4 reakce