Na SecretFly se objevila akce na krásný karibský ostrov Aruba z UK. Z Gatwicku je možné letět 28.10. s návratem 5.11. Je to přímý let dlouhý 9h. Koukal jsem na letušku a ta mi z Prahy nabízela lety od 19 tisíc s dvěma přestupy (včetně USA) a délkou letu několik dnů. .

Gatwick - Aruba za 269 liber

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Na SecretFly se objevila akce na krásný karibský ostrov Aruba z UK. Z Gatwicku je možné letět 28.10. s návratem 5.11. Je to přímý let dlouhý 9h. Koukal jsem na letušku a ta mi z Prahy nabízela lety od 19 tisíc s dvěma přestupy (včetně USA) a délkou letu několik dnů.

0

Toto sa objavuje pravidelne (tiež z LGW) aj s nižšou cenou od 169 libier.

0 Citovat

Viděl jsem levnější, ale z Manchestru atd.

0 Citovat

Ahoj, můžu se zeptat, Secretfly je toto? http://www.secretflying.com

Máte nějaké tipy, jak vyhledat co nejlepší spojení na Arubu (resp. ostrovy ABC)?

Děkuju!

0 Citovat

Co je nejlepší spojení?

Za 16 000 z Prahy se dá s KLM přes Amsterdam. Curacao je na tom podobně, aktuální "dream deals" z Prahy jsou za 15000. Bonaire je nejdražší, kromě akcí KLM skoro nikdy nejde pod 20 000 Kč a lítá to s mezipřistáním přes Arubu.

Zajímavé bývají chartery z Německa (Thomas Cook, Condor, Neckerman, dříve i Airberlin), kde se občas zpáteční letenky pohybovaly pod 400 EUR z různých německých měst, občas z Rakouska, ale viděl jsem i pod 300 EUR.

Z Londýna se dá ještě levněji, ale jsou to odlety na poslední chvíli nebo poslední volné místo a podobně, musíš mít štěstí.

0 Citovat

Co jsem tak hledala, tak jsou lety s jedním, maximálně dvěma přestupy, což je pro nás pořád v pohodě, proto nejlepší = nejlevnější. Našla jsem s Deltou z Prahy na Arubu a zpět z Bonaire do Prahy za 18 tisíc, tak právě přemýšlíme, jestli to rovnou koupit, nebo jestli se dají najít i lepší dealy, na druhou stranu pokud jsou to ty last minute odlety, tak to pro nás není. Mrknu na to Německo, děkuju moc za tip!

0 Citovat

Ještě mě napadlo letět z Nizozemí (což mě mělo napadnout hned :-) ). Na https://www.tui.nl se dají letenky na ABC sehnat bez problémů kolem 400 EUR, což s lowcostem přípojem z Prahy může v součtu vyjít docela levně. I když ty aktuální Dream Deals od KLM nejsou zas tak špatné, protože jsou včetně zavazadel. A standardní ceny z PRG přes AMS bývají kolem 23000 Kč.

Na místní přelety doporučuji Insel Air.

0 Citovat

Je to dilema :D Každopádně moc děkuju za tipy!

0
7 reakcí