Pokud vám unikla akce na levné letenky s Turkish z Prahy, tak jsou k dispozici ještě letenky kolem 14 000 Kč s Etihad pro listopad a prosinec. Já jsem kupoval 13.11. až 22.12. za 507 EUR. Příklad: http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... d5dbcb76e9 nebo https://www.kayak.com/flights/MUC,nearb ... 6-flexible Konkrétní termíny najdete přímo na stránkách http://www.etihad.com, moc už jich nezbývá. TIP: Vyberte si datum, kdy budete chtít letět, vyhledejte jej na Etihad.com a přejděte na Facebook, brouzdejte a po chvíli se objeví remarketingová reklama, která prokliknem zlevní vybrané ceny letenek až o 20%. .

Letenky na Bali z Mnichova

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Pokud vám unikla akce na levné letenky s Turkish z Prahy, tak jsou k dispozici ještě letenky kolem 14 000 Kč s Etihad pro listopad a prosinec. Já jsem kupoval 13.11. až 22.12. za 507 EUR. Příklad: http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... d5dbcb76e9 nebo https://www.kayak.com/flights/MUC,nearb ... 6-flexible

Konkrétní termíny najdete přímo na stránkách http://www.etihad.com, moc už jich nezbývá.

TIP: Vyberte si datum, kdy budete chtít letět, vyhledejte jej na Etihad.com a přejděte na Facebook, brouzdejte a po chvíli se objeví remarketingová reklama, která prokliknem zlevní vybrané ceny letenek až o 20%.

0

Ta sleva funguje?

0
1 reakce