Dobrý den, nejsou někde Kapverdy za dobrou cenu přes vánoce nebo po novém roce?Pro 2 osoby a dítě 7 let. Kombinace letenek i třeba z DE a okolí. Díky moc za info .

Hledám letenky na Kapverdy

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Dobrý den, nejsou někde Kapverdy za dobrou cenu přes vánoce nebo po novém roce?Pro 2 osoby a dítě 7 let. Kombinace letenek i třeba z DE a okolí.

Díky moc za info

0

Na vánoce ti nikdo dobrou letenku kamkoliv nesežene.

0 Citovat

Co je to dobrá cena? Z Prahy se dá nejlevnější zájezd kolem Vánoc sehnat za nějakých 23 tisíc. Je to hodně nebo málo? Stejně stojí letenka z Prahy s TAP. Kombinací lowcostů se dostaneš na cenu kolem 15000/osoba, ale spíš víc (záleží na datech). Pokud počkaš po Vánocích, tak budou zájezdy v lastminute pod 20 tisíc a možná nějaké chartery za pár šupů (loni byl v únoru/březnu celkem často Sal nebo Boa Vista z Bruselu zpáteční pod 5 tisíc s JetAirFly).

0 Citovat

Tak vloni na únor byli letenky přes LPA za 5500,- na osobu tak něco takového si představuji kidně i na ten leden únor.

0 Citovat

Ale Vánoce a únor jsou dost rozdílná zadání smiley

0 Citovat

No já vím ,ale co kdyby nahodou beru i únor pokud budou.Děkuji

0 Citovat

Ty lety nakonec neprošly - aerolinka danou trasu zrušila.

Jinak je naprosto blbost říct, viděl jsem tu Bangkok za 7 tisíc, chci něco podobného. Bangkok se prodává za 14 tisíc, v lepší akci za 12 tis. Dle toho můžeme brát i tvé Kapverdy, seženeš-li pod 10k, je to super. Méně neočekávej, pokud potřebuješ letět.

0 Citovat

Ty lety z Bruselu v únoru a březnu kolem pěti tisíc jsou každý rok. Ale je to doprodej charteru, takže bývá jen pár míst na pevný termín a odlet je obvykle za den či dva. Asi bych na to při plánování rodinné dovolené nespoléhal.

Lowcost letenka v únoru s dvěma přestupy stojí nějakých 12 tisíc (aktuálně nejlevnější kombinace z Prahy na Sal na azair, doba cesty kolem 20 hodin). Dá se nakombinovat z Berlína za 7100 Kč, ale je tam jedna noc čekání v Barceloně a víc než den čekání na Tenerife. Pěkný výlet, ale také vícenáklady. S cestovkou z Prahy přímo, all inclusive za nějakých 19 tisíc (last minute) mi z tohoto pohledu přijde docela konkurenceschopné. Ale i cesta může být cíl smiley

0 Citovat

Kapverdy sleduju dost casto , zatim ale asi porad vychazely lepe s cestovkou , nebo pak jedine charter , z Bruselu jsem videl last minute za 200 euro zpatecni . ale taky zalezi na ktery ostrov chces , obycejne prevlada Sal , ja bych radeji chtel Boa Vistu a ta prave je spis s cestovkou, ovsem ta si na vanoce prirazi palku takze radeji listopad , nebo pak treba az pozdeji, ten unor
Na vanoce by byla mozna jedna varianta , kterou jsem zvazoval i letos , zkus najit levnou letenku na Kanary ( loni jsem letelli za 50 euro jedna cesta z Trevisa Fuerteventuru , predtim rok za podobnou cenu z Bruselu Charleroi Lanzarote ), ovsem byla by spis treba Gran Canaria , pripadne Tenerife a dale pak s Binter Canaries se da Sal poridit za 100 euro jedna cesta , levnejsiho jsem zatim nikde nic nevidel

0
8 reakcí