Nové destinace - Wizzair
Odlet z Prahy v sobotu večer prodlouženému víkendu v Gruzii teda moc nepřeje, ale lepší než drátem do oka, že. :)
Tak si kup letenky na piatok Praha - Budapest (odlet 17:55) a potom 23:55 mas let do Kutaisi ... rano das redbull a na obed uz leziakujes v kupeloch v centre Tbilisi :D
Tak Wizz přidal 5 nových linek z Londýna Lutonu do - Larnaca ( Kypr) , Tirana ( Albánie ), Tallinn ( Estonsko) , Lviv ( Ukrajina ) a bonbónek na závěr Bratislava ( Slovensko )
ech skoda ze to nanadvazuje..nebolo by zle z Bratislavy cez Londyn do toho Tallinu :) alebo vlastne aj Lvov.
inak nevieme kedy cca Wizz uverejni Winter 2018/2019?
Celé blackfriday a spol se může jít zahrabat před dnešní novinkou od Wizzu. Z Katowic do Charkova,Lvova, Porta, Malagy, Fara + další kombinace.
Tak po delší době asi zase koupím wizzdiscount :)
jakob napsal(a):+Podgorica.Chybí ale Lanzarote.Já to ještě stihnul...Celé blackfriday a spol se může jít zahrabat před dnešní novinkou od Wizzu. Z Katowic do Charkova,Lvova, Porta, Malagy, Fara + další kombinace.
jakob napsal(a):Ten Charkov nevypadá zle, i ty ceny od pětikila :DCelé blackfriday a spol se může jít zahrabat před dnešní novinkou od Wizzu. Z Katowic do Charkova,Lvova, Porta, Malagy, Fara + další kombinace.
Omlouvam se za "zert" nejspise je to pravda co jsem pogoogloval. Wizz by mel otevrit linku Vienna - Skopje od 25. Brezna a konkurovat tak Austrian.
A je to tady, 17 nových linek, 1 A320 a 2 A321 v Listopadu ve Vídni
Z nových linek z Vídně mám samozřejmě radost :) Ale upřímně doufám, že Bratislavu nezruší. Přiznám se, že se v letištních poplatcích nevyznám, ale není pro Wizz levnější mít linky z Bratislavy než z Vídně?
LuckyB napsal(a):Většina letišť nabízí slevy a věřím, že při takto masivní expanzi bude mít Wizz na 2 roky volno.Z nových linek z Vídně mám samozřejmě radost :) Ale upřímně doufám, že Bratislavu nezruší. Přiznám se, že se v letištních poplatcích nevyznám, ale není pro Wizz levnější mít linky z Bratislavy než z Vídně?