Prodam 75000 OK Plus mil. Cena : 5000 Kc .

Prodej OK PLus mil

Založil(a) ve fóru Frequent flyer programy

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

[citace="Lordhory"]

zdravim , rad take vyuziji nejake mile , planujem letet v pulce rijna a zacatkem prosince ,Dekuji 
lordhory@seznam.cz

"takze je potreba jmeno prijmeni let a datum navstevy salonku ( datum navstevy musi byt pred ukoncenim programu )"

"POZOR! Ukončení programu OK Plus k 26.10.2024"

Snad to není obtížné pochopit (tvůj prosinec)

[/citace] aa? Takze si to prectem jeste jednou ano ? letime jednou v rijnu a jednou v prosinci.. rijen tam myslim je ne ? prosinec jsem zminoval kdyby nahodou mel nekdo s delsi expiraci ..? to jsem predpokladal , ze se da pochopit .. no zrejme ne pro vsechny ..
kazdopadne onen RIJEN tam je , co je potreba vime , ale nemusi snad sdelovat rovnou sem ne ? kdyz ani nevim zda jsou jeste nejake mile volne ..?.. dekuji a krasny den 

0 Citovat

Jsem rád, že jsi tomu porozuměl. ČSA KONČÍ K 26. 10.

Poslední komentáře v tomto vláknu ukazují, že lidé nečtou. Registrují se a hned píšou.

0 Citovat

Delsi expirace ani nemuze byt, kdyz maji CSA jasne dane porizeni i pouziti jen do 26.10.2024, i pro lety i pro vouchery, atd.

2 Citovat

Děkuji za odpovědi a komentáře.

Pokud je tady někdo, kdo by chtěl míle na letenky nebo upgrade letenky, dejte vědět přímo do zprávy, ať se domluvíme napřímo na převodu.

0 Citovat

tramin napsal(a):

A co ten Standa Rojicek. Už se někomu ozval?

Napsal mi, že vouchery na salonky jsou vystaveny, že mi je posílá na e-mail, nicméně mi nic neposlal a nekomunikuje....

2 Citovat

Tak hlavně že jsme mu posílali soukromé údaje...

0 Citovat

Mně to poslal a ještě přidal několik kódu se slevou na Booking, tak za mě spokojenost.

2 Citovat

Hele ne každý tady na tom sedí každý den. Přišlo mu toho hodně. Mě napsal, že to zadal a pošle na mail. Zatím nic nepřišlo, je to cca týden. Stát se muže cokoliv a rozhodně bych mu to nezazlíval. Žádné osobní údaje nechtěl. Jméno, mail a číslo letu/datum nepovažuji za osobní údaje a rozhodne ne citlivé …

3 Citovat

U me taky zatim nic.

0 Citovat

Ani u me.....

0 Citovat

Dobrý den, v pondělí 9. odletame z Prahy s rodinou. Rad bychom cestu přežili a návštěva salónku by nám pomohla. Máme let EZS1270. Případně na mail kaja.kralik @ post.cz díky!

0 Citovat

Zajimave vyhlizejici oznaceni aerolinky se nakonec podarilo desifrovat s tim, ze se jedna o Easyjet Switzerland. Melo by jit ovsem o bleskovou akci CSA, nebot tento let EZS1270 odleta jiz za 2 hodiny okolo 12:30.

Mozna by Standa i Pavla ocenili, jestli jmeno presne zni Karel Kralik a take dalsi jmena clenu rodiny.

0 Citovat

Ahoj, pokud má ještě někdo volné míle na voucher do salonku, kterých by se chtěl zbavit výměnou za nějakou úplatu, tak taky rád využiji, za týden letím. Kontakt případně na mila.jirk@gmail.com díky :-)

0 Citovat

Jestli by někdo ještě měl volné míle k udání, ráda bych využila na salonek 10.10. pro 3 osoby. Kontakt na mne ww.erka@gmail.com 

0 Citovat

Ahoj vsem, az ted se ke mne dostala tahle smutna "novinka". Vyresil to nekdo nejak salamounsky? Dosel nekomu do 3. dnu voucher na salonek? Diky! 

0 Citovat

Janku, že bys neměl ušetřeno se  skvělou revolut  kartou na salonek? 😊

0 Citovat

Vždyť tady jeden srandista rozdával vouchery ostošest. Akorát se už nikomu neozval. Aspoň mohl napsat, že si to rozmyslel, srab...

0 Citovat

Jo vypadá to, že Standa si buď dělal srandu, nebo si to rozmyslel. Při nejhorším zmizel někam do neznáma.

Kdyby měl pořád někdo přebytek mílí na vystavení voucherů do salonku, tak rád využiji, klidně i za rozumnou protihodnotu.

0 Citovat

jo jo, Standa se odmlčel, nicméně kdyby někdo mohl, využil bych salonky PRG 7/10/2024 - 2 PAX, děkuji

0 Citovat

Tak ja to zkusim, neb tech mil mam fakt hodne :) muj ig je @janekrubes tak zkusim prvnich par odbavit

edit: over

1 Citovat

Ahoj, psal jsem SZ. Případně díky.

0 Citovat

Taky jsem poslal SZ, dík.

0 Citovat

Palec Nahoru Standovi (již dříve) a Jankovi (nyní) za zaslání lounge voucherů (s nostalgickým logem ČSA Czech Airlines ).

Nicméně stále čekám na odezvu od Pavlíny Šimkové ...

0 Citovat

Má prosím ještě někdo pár zbytečných mil na dva vstupy do salonku v Praze?

qlk@centrum.cz

0 Citovat

Ahoj, ja bych potreboval prevest na muj ucet/darovat 162 mil (OK Plus c.16503187), ale take mi nejdou psat zpravy... pripadne bych 2 vouchery vyuzil, letim se synem 26.10. (xforo01@seznam.cz)

1