zdravim , rad take vyuziji nejake mile , planujem letet v pulce rijna a zacatkem prosince ,Dekuji lordhory@seznam.cz
"takze je potreba jmeno prijmeni let a datum navstevy salonku ( datum navstevy musi byt pred ukoncenim programu )"
"POZOR! Ukončení programu OK Plus k 26.10.2024"
Snad to není obtížné pochopit (tvůj prosinec)
[/citace] aa? Takze si to prectem jeste jednou ano ? letime jednou v rijnu a jednou v prosinci.. rijen tam myslim je ne ? prosinec jsem zminoval kdyby nahodou mel nekdo s delsi expiraci ..? to jsem predpokladal , ze se da pochopit .. no zrejme ne pro vsechny .. kazdopadne onen RIJEN tam je , co je potreba vime , ale nemusi snad sdelovat rovnou sem ne ? kdyz ani nevim zda jsou jeste nejake mile volne ..?.. dekuji a krasny den
Hele ne každý tady na tom sedí každý den. Přišlo mu toho hodně. Mě napsal, že to zadal a pošle na mail. Zatím nic nepřišlo, je to cca týden. Stát se muže cokoliv a rozhodně bych mu to nezazlíval. Žádné osobní údaje nechtěl. Jméno, mail a číslo letu/datum nepovažuji za osobní údaje a rozhodne ne citlivé …
Dobrý den, v pondělí 9. odletame z Prahy s rodinou. Rad bychom cestu přežili a návštěva salónku by nám pomohla. Máme let EZS1270. Případně na mail kaja.kralik @ post.cz díky!
Zajimave vyhlizejici oznaceni aerolinky se nakonec podarilo desifrovat s tim, ze se jedna o Easyjet Switzerland. Melo by jit ovsem o bleskovou akci CSA, nebot tento let EZS1270 odleta jiz za 2 hodiny okolo 12:30.
Mozna by Standa i Pavla ocenili, jestli jmeno presne zni Karel Kralik a take dalsi jmena clenu rodiny.
Ahoj, pokud má ještě někdo volné míle na voucher do salonku, kterých by se chtěl zbavit výměnou za nějakou úplatu, tak taky rád využiji, za týden letím. Kontakt případně na mila.jirk@gmail.com díky :-)
Ahoj, ja bych potreboval prevest na muj ucet/darovat 162 mil (OK Plus c.16503187), ale take mi nejdou psat zpravy... pripadne bych 2 vouchery vyuzil, letim se synem 26.10. (xforo01@seznam.cz)