Celkem zajímavá nabídka na letech Praha-Peking-Šanghaj s 5* aerolinkou Hainan Airlines, kde let PRG-PEK je v C (byznys třída) a let PEK-SHA v F (první třída). http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... el_class=B  .

[HU] Praha - Šanghaj v C/F za 27.862 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Celkem zajímavá nabídka na letech Praha-Peking-Šanghaj s 5* aerolinkou Hainan Airlines, kde let PRG-PEK je v C (byznys třída) a let PEK-SHA v F (první třída).

http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... el_class=B

0

Schvalne zkus na seatguru najit Hainan A330 s first class... smiley Tohle fare je venku uz dlouho, fungovalo jeste na CTU.. Timhle smerem se da najit lepsi fare dreamlinerem s SkyTeamu (lepsi znamena stejna cena ale mnohem zajimavejsi produkt).. smiley

Taky pozor na to C z Prahy - podle toho co vim tak minimalne do nedavne doby to Hainan lital starym letadlem, ktere nemelo herink bone seating- z vlastni zkusenosti z letoska vim, ze sedadlo dela tak 60% zazitku (a 40% zadni bar v A380 smiley)..

0 Citovat

"Hainan operates another version of the A333 that flies with just First and Business Class." https://www.seatguru.com/airlines/Haina ... 30-300.php smiley taky jsem si to ověřoval, ale řádné foto nedohledal.

0 Citovat

Ha, ted jsem objevil tento post...., sorry, daval jsem to znovu do tipu na letenky v lednu. Sedacky jsou z Prahy uz jiste flat lie, otazka je, jestli poleti A332 ci A333, na cerven se to porad tvari jako A333 v konfiguraci 1-2-1. coz by bylo super.
V Praze limo service, ohledne salonku nemuzu nic najit, ale prekvapilo by me, kdyby v Praze Hainan nemel zarizeny vstup do nejakeho salonku pro business passengers.

0 Citovat

Tak to ještě Mastercard na T1 oproti Erste je o něco lepší.
A jediný co tam za něco stojí je ten Budvar z láhve, Plzeň z plechu nemají smiley Jinak naposled jsem byl téměř v šoku, když měli v Mastercard dvě teplý jídla (řízečky a velmi dobrý kuřecí stehna) + polívku smiley
Ale obecně souhlas, lounge v Praze jsou fakt bída, navíc na to, že to není žádný prdel letiště a není žádná škoda ji vynechat.

0 Citovat

se salonky v Praze mam presne nulovou zkusenost. Pokud je vyse popsane menu standardem prazskych salonku, tak prijdu na letiste 90mins pred odletem a "doliju" to za letu. Strizlive nas nedostanou!

0 Citovat

ad first class. Jak uvadi Dave, "first class" je na lince Peking-Shanghai, ovsem do me predstavy o first class ma hodne daleko. Viz komentare na seatguru, kde je poznamka "first class seat that may not recline", link na seatguru https://www.seatguru.com/airlines/Hainan_Airlines/Hainan_Airlines_Boeing_737-800.php

0
6 reakcí