Příští rok mě čeká cesta kousek od Austinu. Zatím jen zběžné otázky. Co jsem se díval, tak spojení z Prahy například počátkem roku začíná na 15k, což imho není žádná katastrofa. Pokud by se ovšem objevila nějaká akce do USA, jaké jsou ceny za přelety? Nabyl jsem zde na CL dojmu, že jsou vnitrostátní lety po USA spíše dražší záležitost. Pokud se objeví nějaká nabídka na východní pobřeží, at přelet není za polovinu letenky z Evropy. .

Austin (AUS)

Založil ve fóru Letiště

3 reakce

Příští rok mě čeká cesta kousek od Austinu.
Zatím jen zběžné otázky.
Co jsem se díval, tak spojení z Prahy například počátkem roku začíná na 15k, což imho není žádná katastrofa.
Pokud by se ovšem objevila nějaká akce do USA, jaké jsou ceny za přelety? Nabyl jsem zde na CL dojmu, že jsou vnitrostátní lety po USA spíše dražší záležitost.
Pokud se objeví nějaká nabídka na východní pobřeží, at přelet není za polovinu letenky z Evropy.

0

Je to vždy otázka poměru ceny, doby letu a detailů. Pokud tě neláká nějaký stop na cestě, tak těch 15t není špatná cena. Myslím, že let do Austinu třeba z NY v pohodě seženeš za +/- 100,-USD, při nějaké akci i za polovinu. Myslím ale, že to není o nějakém ušetření, ale o stopu a vidět něco více...

0 Citovat

teoreticky este pozerat letenky do Dallasu, alebo Houstonu. Ked budes poziciavat auto, tak je jedno kam priletis.

0 Citovat

V mém případě nejde o cestu, ale o cíl. V Austinu bydlí vzdááálený příbuzný, kterého jsem našel na netu, on už v čechách u nás byl a jsem pozván na návštěvu.
Vypadá to, že bych to mohl zvládnout během příštího roku. Takže mi jde jen o cestu - pobyt tam není problém, bydlení, jídlo a teoreticky i program řekněme na týden mám zajištěn.
Na ten Dallas nebou Houston se mrknu. Respektive třeba z Phy jsem se na Dallas díval a vychází dráž, než let do Austinu.

0
3 reakce