Ahoj, plánujeme na přelomu května a června 2017 cestu po USA, kdy výchozím bodem bude New York. Aktuálně se ceny za přímou letenku z Prahy pohybují okolo 11 tisíc. Dá se čekat, že půjdou níž, nebo nemám váhat a vytáhnout kreditku...  .

Cena letenek Praha - New York

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Ahoj,
plánujeme na přelomu května a června 2017 cestu po USA, kdy výchozím bodem bude New York. Aktuálně se ceny za přímou letenku z Prahy pohybují okolo 11 tisíc. Dá se čekat, že půjdou níž, nebo nemám váhat a vytáhnout kreditku... smiley

0

Slusna cena, ale jeste bych chvili pockal - v lednu / unoru by se este mohlo neco obevit - ale zadna zavratna sleva to asi nebude (pokud neprijde nejakej libovej error)..

0 Citovat

za 400 euro priamy let na datumy ktore potrebujete..ja by som do toho siel, ale ako kickass spomina, vzdy je sanca erroru smiley

0 Citovat

je to hodně slušná cena, neváhal bych ještě pokud letíte s prarodiči smiley

0 Citovat

Súhlasím s Kubincakom, ak sa jedná o priamy let na vyhovujúce dátumy, tak by som v tejto situácii neváhal.

0 Citovat

Možno ešte klesnú o 2 tisícky, a možno nie. Je to priamy let z Prahy, letíš s prarodičmi, dátumy Ti vyhovujú, tak neváhaj a ber.

0 Citovat

To už opravdu moc neklesne. Pokud ano, tak to, co ušetříš, dáš pak za dva tři měsíce čekání stejně zaplatíš kvůli již menšímu výběru ubytování.

0 Citovat

Jestli trvas na tom primym letu tak bych to asi koupil - nepamatuju si ze by Delta nekdy vyrazne zlevnila ten primy New York pod 11k jeste v tom obdobi kdy chces letet (kdyztak me nekdo opravte jestli kecam smiley )..

0 Citovat

Nejsem zkušený cestovatel a v Tvém případě bych koupil. Cena slušná, datum sedí, vzhledem k prarodičům bych nechtěl přestupy. Čas do odletu bych strávil hledáním vhodného ubytka a ladění programu - a zde si osobně myslím, že díky včasnému nákupu je možná najít sleva, která kompenzuje neakční letenku.

Pokud se objeví error a nesedne ti na pevná data, je jen pro zlost smiley

0
8 reakcí