Najde sa tu niekto kto ma skusenost s vystavovanim letenky za mile? Mam nejake mile u Aegeanu a na United som si nasiel letenku z LAX do YVR ktora by sa mi hodila: otazka je ci mi ju budu chciet a vediet vystavit aj za mile v Aegeane? Kedze oni maju na stranke uvedene ze letenky vramci Severnej Ameriky su od 25000 mil za one-way a tato stoji u Unitedu 12500. Dalej ako to najlepsie s nimi riesit? Cez telefon alebo sa da ze by som im preposlal tento screen niekam na mail aby mi odpisali ci to vedia za tolko vystavit alebo nie? Dakujem za postrehy. .

Aegean Miles+Bonus

Založil ve fóru Frequent flyer programy

10 reakcí

Najde sa tu niekto kto ma skusenost s vystavovanim letenky za mile? Mam nejake mile u Aegeanu a na United som si nasiel letenku z LAX do YVR ktora by sa mi hodila:



otazka je ci mi ju budu chciet a vediet vystavit aj za mile v Aegeane? Kedze oni maju na stranke uvedene ze letenky vramci Severnej Ameriky su od 25000 mil za one-way a tato stoji u Unitedu 12500. Dalej ako to najlepsie s nimi riesit? Cez telefon alebo sa da ze by som im preposlal tento screen niekam na mail aby mi odpisali ci to vedia za tolko vystavit alebo nie? Dakujem za postrehy.

0

kolko potrebujes? ja mam par tisic, ziadny let so star alliance ma necaka aspon rok :D

edit: je tam transaction fee 15 euro

0 Citovat

Napíš mi sz

0 Citovat

1 000 mil zdarma po přihlášení do účtu a kliknutí na dárek.

0 Citovat

Uz to nekolik dni bezi..... nevite, zda se da pak koupit letenka pro dite smostatne bez dospelaka. Udelala jsem mu svuj ucet, abych mohla uplatnit tech zatim 6000mil na kazdou osobu.

0 Citovat

Pro členy Miles and Bonus je možnost získat Platinum status u Red by Dufry

https://en.aegeanair.com/milesan...ree_jul22/

Vyzkoušeno, v aplikaci Red by Dufry už mi svítí platinum karta a 10% sleva.

 

0 Citovat

Díky za tip, platinum karta také získána. Drobné výhody jako těch 10% sleva na nákup v duty-free tam jsou. Ještě by to chtělo i vstupy do salónků za 10$/9€ na Dragonpass. V aplikaci Dufry jsem našel jen údajně výhodný vstup do GOL salas VIP v Brazílii za 27$. 😏

1 Citovat

Nevyhladavali ste niekto Award ticket s United alebo Turkish na stranke Aeganu? Pred par mesiacmi mi bez problemov vyhladavalo aj s tymito spolocnostami, no teraz mi uz ich lety nenajde... tak nerozumiem ci je problem iba u mna alebo tam nieco zmenili...

0 Citovat

Toto mi prišlo pred chvílou do mailu od aegean:

"We really look forward to having you again this year
and we offer you as a gift , an exclusive 20% discount to enjoy a special Christmas getaway to your favourite winter destination.
Book your ticket today by using the promotional code " WINTERFORYOU20 "
and get ready to live unique festive moments!
The offer is valid for all direct and connecting roundtrip flights from/to Greece to/from all international destinations, between 01/11/2023 – 31/01/2024 .
Use your promocode: WINTERFORYOU20
Ends on 23/10."

Píšu, že kód je exkluzívne pre mňa, ale možno bude fungovať aj pre iného, kto má ich vernostný program.

0 Citovat

prislo to kazdymu, kdo tam ma M&B ucet, bez ohledu na status :)

0 Citovat

Myslel som, že je to niečo ako kód na bookingu. To som zase objavil Ameriku. :)

0
10 reakcí