Ahoj, poradíte mi nejakou dobrou.levnou letenku do Cancunu ? odlet kolem 26.1.16 do cca 9.2.2016 .

Hledám letenky do Cancunu

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj, poradíte mi nejakou dobrou.levnou letenku do Cancunu ?
odlet kolem 26.1.16 do cca 9.2.2016

0

priamy let len za 50 eur smiley
https://www.google.com/flights/#search; ... 2017-02-09

0 Citovat

Dobrá i levná... smiley

0 Citovat

smiley
Tady byl tazatel alespon tak osvícený, že přidal datum.

0 Citovat

Ahoj lidi, navážu na tento topic. Pro příští leden, únor se mi v hlavě honí myšlenka vyčíhat si levnou LM letenku z Kolína nad Rýnem do Cancúnu. Letěl tak už někdo z vás? Letos jich bylo plno, aspoň podle toho, že mi co týden přichází s něčím takovým mail od fly4free.
Zajímalo by mě:
- Dá se týden dopředu sehnat lístek autobus do Kolína/R z Prahy a za slušnou cenu?
- Co ubytování? Nebývá všechno levnější vybookované?
- Na Yucatánu mě lákají mayské pyramidy - jsou k nim dobré cesty nebo při týdenním výletu se mám šanci sotva dostat 200 km za Cancún a zpátky?
Díky za postřehy. Ptám se jen proto, abych si pak neřekl "safra, kdybych si koupil o čtvrt roku dřív byť 2x dražší letenku, byl bych v plusu..." smiley

0 Citovat

norbic: Dík za postřehy. Jestli se nic nezmění, tak budu opět omezen 4 týdny volna, tak je chci co nejlíp využít. Reálně vidím na Mexiko 7-10 dní a vzhledem k těm termínům, co bývají, to vidím spíš na 1 týden než dva. Auto řídit umím, jen kvůli nákladům při cestě solo / případným tahanicím kvůli odřeninkám dal přednost autobusu.

0 Citovat

jasný když jedeš sám, tak auto něco spolkne...
Jinak bych se vykašlal na Chitzen Itza, tam to vypadá jako na Matějský pouti..... Zapadni do nějaký díry, třeba Pisté vedle Chitzen Itza (tam jsem hodoval u holek na návsi do 80 pesos, ale ukrutná a pálivá porce;-)), nebo si dej na ulici tacos za 10 pesos, v 7/11 nebo Oxxo koupíš studený pivko (mě chutnalo Sol, San Miquel nebo Dos Equis). Lidi jsou (hlavně ve vnitrozemí) úplně v pohodě, necháš tam pár pesos a poradí ti se vším, i s ubytováním. Koupačka v cenotech je fakt super.

0
6 reakcí