ahoj,letime na Mauritius , dik tomuto webu /jeste jednou vrely dik za dobry typ - charterovy let s Rainbow/ a potrebuji byt ve Varsave, Letisko Chopena : ve Varsave,odlet s LOT 27.2.2017 o 6.00 a prilet 7.3.2017 o 08.50. Neporadi nekdo levnou letenku Bratislava - Varsava-Bratislava , pripadne Viden - Varsava-Viden? Jeste otazka s Lotem jsme jeste nejeli, jak dlouho pred odletem se da udelat elektronicky checking? Kolik predtim se uzavira brana, popripade kolik predtim radite byt na letisti aby vas v klidu odbavili? Dekuji J. .

Levná letenka do Varšavy

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

ahoj,letime na Mauritius , dik tomuto webu /jeste jednou vrely dik za dobry typ - charterovy let s Rainbow/ a potrebuji byt ve Varsave, Letisko Chopena : ve Varsave,odlet s LOT 27.2.2017 o 6.00 a prilet 7.3.2017 o 08.50. Neporadi nekdo levnou letenku Bratislava - Varsava-Bratislava , pripadne Viden - Varsava-Viden? Jeste otazka s Lotem jsme jeste nejeli, jak dlouho pred odletem se da udelat elektronicky checking? Kolik predtim se uzavira brana, popripade kolik predtim radite byt na letisti aby vas v klidu odbavili? Dekuji J.

0

zoberte vlak za 29 euro z Bratislavy, alebo 19 euro z Breclavi a ste tam za menej ako 7 hodin. Letenka z BA vo februari nic a z Viedne to pod 100 euro nedas nikdy. vlak do Varsavy minimalne 3 dni pred ochodom normalne v pokladni na stanici a naspat kupite tiez par dni pred ochodom na stanici vo Varsave (teda pred odletom na Mauricius smiley)

0 Citovat

supr, velmi pekne dekuji, kdyz nenajdeme nic jineho, tak to bude vlak jistit -:) J

0 Citovat

tam by som ani nic ine neriesil, Wizzair zacne lietat az od leta a uz ked mas letiet z Viedne ... 2,5-3 hodiny pred odletom z Bratislavy, hodina let...kym sa vymotas z letiska smiley a takto su na vyber z BA 2 vlaky a z Breclavi az 4. aj ked chapem, ze lietadlo je lietadlo...ale ked letis na Mauricius este aj bagazou, tak ten pripoj do WAW by sa opat o nieco predrazil.

0
3 reakce