Business FLR-NRT-DUS za 595,- EUR (Alitalia, ANA)

Založil před 10 lety cali ve fóru Tipy na levné letenky

sice tu uz nie je taka hitparada, ale stale sa tam da co to zaujimave najst smiley

0 Citovat

Zajímalo mě to už dlouho a teď je asi čas to empiricky ověřit, ale ... lze rozdělit 1 rezervaci mezi více FFP účtů?
V tomhle případě to asi nebude problém, protože si necháš zapsat na checkinu v obou směrech, co ale kdyby byl potřeba rozdělit už ten jeden směr?

0 Citovat

Ja mam jedno velky dilema - kam pripsat mile Etihadu - pac sem nedavno (ac nerad - kvuli pravidelnym sluzebkam do WAW) zalozil Flying Blue a nechal si udelat status match s OW - takze nechci zakladat Alitalii, zaroven u one worldu mam BAEC (stribrnej) a nechce se mi porizovat AB nebo AA.. smiley To je zase dilema.. smiley

Na ceste ze SF do AUH me ceka jedna novinka - cesta Boeing 777-200LR/F - letel uz tim nekdy nekdo (ja zatim vsechny 777 letel s verzi 300ER) ? smiley

0 Citovat

A este jsem zjistil ze na ceste do SF (z CDG), ktera je marketovana jako AZ ale operovana AF mi to pridelilo sedadla 60A a 60B - pricemz zadnej 777-300ER od AF nema radu 60 ani v economy, natoz v businessu smiley smiley smiley

0 Citovat

Jinak posledni post - je docela zajimave koukat se na ty ceny po repricingu - treba BKK ted ukazuje za stejny itinerar 5.482,95ecek smiley

AZ bude muset v pondeli uvolnit za par milionu dluhopisy, jestli to honorujou smiley

0 Citovat

pekne smiley

tak uz len dufat ze to nezacnu stornovat. ak by to vydrzalo tak 2017 vyzera byt pre mna docela zaujimavy...AKL ( Qatar + Cathay ), HND ( Qatar ), SYD + CNS ( Etihad + Cathay ), RAR + PPT ( Korean + Air New Zeeland + Air Tahiti )...a to vsetko v C za zlomok klasickych cien smiley

0 Citovat

Hlavně bych nechtěl být tím učněm, co to zadával do systému smiley Ten dostane za uši...

0 Citovat

Safra.. trochu jsem doufal, že to vydrží než dostanu první palubenku smiley No nic, jdu na bus!

0 Citovat

Jeste se jim nepodarilo uzavrit vsechny US bound routy.. Napriklad Panama City je jeste funkcni za 13k smiley, Mia a Portorico okolo 20k.. smiley

0 Citovat

www.skyscanner.net/transport/d/flr/2017 ... ew#results

0 Citovat

Jeste frci Seychelly krom US a PTY.. Pry jeste Jihoafricka republika..

0 Citovat

Jediné čo spravili je, že dali 5000€ YQ do Japonska zbytok funguje smiley

0 Citovat

Treba SFO uz nefacha.. Nebo aspon kdyz jsem psal ze nejde tak opravdu bylo precenene - mozna ze nejakym dobre mirenym zasahem neco misto opravy zase otevreli..

Zkousel jsem jeste AKL a ICN a bylo mrtve oboje..

0 Citovat

Mas pravdu, SFO je opet zpatky !!!! smiley Akorat po ceste zpatky misto EY je ted BA smiley

Zkuste ten link ze skyscanneru co sem daval a prohodte si destinaci..

0 Citovat

toto mi nerobte, v SFO som este nebol smiley

0 Citovat

17,5 k v unoru smiley..Jeste jsem nasel jizni Ameriku, ktera ted naskocila.. Ceny okolo 20k - Rio, Buenos Aires..

0 Citovat

Re: Business FLR-NRT-DUS za 595,- EUR (Alitalia, ANA)

Příspěvek od Dave » dnes, 14:00

Zajímalo mě to už dlouho a teď je asi čas to empiricky ověřit, ale ... lze rozdělit 1 rezervaci mezi více FFP účtů?
V tomhle případě to asi nebude problém, protože si necháš zapsat na checkinu v obou směrech, co ale kdyby byl potřeba rozdělit už ten jeden směr?

Tak na to jsem taky zvědav, i když výrazný rozdíl v zisku nevidím. Sice některý letecký společnosti dávají jiný počty mil za proletěný lety u jiný společnosti ( stejný aliance), ale nenapadlo mě to nikdy dělit.
A to jsem FF kde to jde.

0 Citovat

Seattle 540 gbp smiley zpet 3x BA.

0 Citovat

Panama s dítětem 361 GBP, KLM, super jarní prázdniny smiley

Send from my Nexus 6P

0 Citovat

Ja mam FCO-CDG-HKG-AKL-RAR-AKL-HKG-DUS 8.4.2017-23.4.2017. Nekupil niekto tento datum? Je to s Alitalia, Korean, Air New Zeeland a Cathay Pacific s A 350-900. Do ktoreho FF je najlepsie pripisat mile?

0 Citovat

Teď jsem ještě koupil

0 Citovat

Nenachází ještě někdo funkční Francouzskou Polynésii? Na jednom webu měli tenhle routing, ale už tam je vysoká cena a nic se mi nedaří najít.

0 Citovat

Zkus to druhym smerem a obratit to... Dusseldorf-Gapalagy-Lima-Florenie... mi ukazuje v b class cca 800EUR. Osobne neverim, ze tyhle errory projdou, ale drzim vam palce.-)

0 Citovat

Dík, zkusím smiley Taky tomu moc nevěřím, ale příští rok budeme tak jako tak plánovat svatební cestu, tak nějaké PPT by se hodilo smiley

0 Citovat

Checkin kiosek mě moc nepotěšil.. Rezervaci nezpřístupnil smiley dokázal někdo vybrat místa u AZ/KE?

0 Citovat