Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s letenkami koupenými u TUIfly? Koupila jsem přes ně včera letenky na Mauricius s Eurowings, vytiskla jsem si potvrzení, ale na e-mail zatím nic nedorazilo. Nejsem si jistá ani s check-inem, v potvrzení je, že proběhne na letišti, ale na stránkách je odkaz na online check-in. Také ve formuláři při bookingu uvádějí, že číslo pasu lze dodat dodatečně určitou dobu před odletem, ale nevím, kam to zadat. Díky za info. .

TUIfly

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s letenkami koupenými u TUIfly? Koupila jsem přes ně včera letenky na Mauricius s Eurowings, vytiskla jsem si potvrzení, ale na e-mail zatím nic nedorazilo. Nejsem si jistá ani s check-inem, v potvrzení je, že proběhne na letišti, ale na stránkách je odkaz na online check-in. Také ve formuláři při bookingu uvádějí, že číslo pasu lze dodat dodatečně určitou dobu před odletem, ale nevím, kam to zadat. Díky za info.

0

Ahoj,

Dnes u letenek není potřeba vyplňovat nic víc, než jméno a datum narození. Check-in provedeš v pohodě na letišti a zdarma, pokud si chceš vybrat sedačku, odbav se online.

Pokud ti nic nepřišlo na mail, pravděpodobně si nastavila špatný nebo máš potvrzení ve spamu.

0 Citovat

Díky Dave za odpověď. Jenže právě rezervace bez vyplnění osobních údajů nešla udělat, nechtělo mě to pustit dál...taky mě to překvapilo, obzvlášť když tam píšou, že údaje před odletem lze dodat... Nelítám zas tak často a pokaždé s někým jiným, tak vždy zapomenu, jaké údaje chtějí. Spam kontroluju a e-mail byl taky zadán dobře. Zkusím jim napsat.

0
2 reakce