Ahoj! Doufám, že mi tu někteří ze zkušenějších lovců letenek poradí - ráda bych na letní prázdniny odletěla do Japonska (cca od konce června do konce srpna) a samozřejmě bych ráda co nejlevnější letenky. Loni se mi snad "zázrakem" podařilo ulovit zpáteční letenku za 8000, všeobecně bych se ráda vešla do 12 000 (14 000 je moje maximum a co jsem koukala, jsou to nejlevnější ceny letenek teď zhruba). Proto se vás, ostatních lovců letenek chci zeptat, jestli podle vašich zkušeností z minulých let je nějaká šance, že se takové levné letenky objeví, nebo zda mám koupit letenku už co nejdřív (jelikož mi přijde, že každý den je dražší a dražší  .

Japonsko - léto 2017

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Ahoj!
Doufám, že mi tu někteří ze zkušenějších lovců letenek poradí - ráda bych na letní prázdniny odletěla do Japonska (cca od konce června do konce srpna) a samozřejmě bych ráda co nejlevnější letenky. Loni se mi snad "zázrakem" podařilo ulovit zpáteční letenku za 8000, všeobecně bych se ráda vešla do 12 000 (14 000 je moje maximum a co jsem koukala, jsou to nejlevnější ceny letenek teď zhruba). Proto se vás, ostatních lovců letenek chci zeptat, jestli podle vašich zkušeností z minulých let je nějaká šance, že se takové levné letenky objeví, nebo zda mám koupit letenku už co nejdřív (jelikož mi přijde, že každý den je dražší a dražší smiley ) ?

0

Za mě.... za poslední 4+ měsíce si nevybavuju super nabídku na lety do Japonska... pokud se neco objevi, tak podle meho nazoru az s terminy na zari a dal. Je to jen muj tip. Spíš se k tomu postav pragmaticky. Zvol si datum do kterýho tu letenku proste koupis za 14tis v pripade, ze se nic neobjevi. Sem v obdobny situaci... řeším jestli koupit OW nebo RT do Tokia... taky to uz budu muset rozseknout.

0 Citovat

Už x krát boli v poslednej dobe open-jaw letenky s aeroflotom aj na leto za cenu max. tých 8000kč.

0 Citovat

s tema zrovna letet nechci... stejne tak s UA.-)

0 Citovat

no tak je to o kompromisoch, vsetci by chceli lietat priame lety s Austrianom v exit rowoch do Azie presne v ich datumoch za 200 euro a este s meskanim nad 3 hodiny z technickych pricin, aby dostali 600 euro naspat v kompenzaciach.

0 Citovat

Mně by Aeroflot nevadil, jen jsem do minulého týdne nevěděla, že do Japonska v tom létě poletím, takže jsem to nesledovala...a když jsem koukala na ceny teď, tak to nebyly hezký čísla a trochu se bojím, že nějakou tu jejich příští akci nevychytám :/ (a upřímně ani dost dobře nevím, jaké kombinace do open jaw pro Aeroflot jsou výhodné...)

0
5 reakcí