Celkem lahodný fare v C z dobře dostupných letišť do Indonésie. Saudi ale nedisponují full flat sedadly a jsou tzv. „suchou“ aerolinkou (= nepodává se alkohol). Fare I připisuje 150% mil do flyingblue (21.567 mil). Zaujala mne ale poznámka „UPGRADE TO FIRST FREE OF CHARGE.“. Firstku mají Saudi na B773, které tento itinerář zahrnuje. Má někdo zkušenost? http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... el_class=B .

Milán–Jakarta–Řím v byznysu (Saudi) za 25.542 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Celkem lahodný fare v C z dobře dostupných letišť do Indonésie. Saudi ale nedisponují full flat sedadly a jsou tzv. „suchou“ aerolinkou (= nepodává se alkohol).

Fare I připisuje 150% mil do flyingblue (21.567 mil).

Zaujala mne ale poznámka „UPGRADE TO FIRST FREE OF CHARGE.“. Firstku mají Saudi na B773, které tento itinerář zahrnuje. Má někdo zkušenost?

http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... el_class=B

0

ahoj, to je opravdu super cena, na těch 4 přeletech je jen jeden (Jeddah-Jakarta) ve full bed. Možná vyzkoušet nakombinování zpáteční letenky zase přes Jeddah, pak by byl bed i nazpátek. Ty krátký lety z a do Itálie nemají lehačky asi nikdy. Nejsem si moc jistej ještě i s vízem, ale předpokládám, že člověk nebude potřebovat při mezipřistání.
Uprade do first by byl slušnej bonus. No držím palce, pokud někdo dá.

0 Citovat

Víza nepotřebuješ a je i nemožné se dostat z letiště na procházku, víza saudská nevydává, sám tu bydlím takže vím. Jinak bacha na to čekání na cestě zpět 11 hodin na letišti. Jinak jednou jsem letěl v businessu s lehátky se Saudii, ale nemůžu ti vzpomenou co to bylo za let. Takže někde je mají, nevím kde.
Každopádně krásná cena Dave

0 Citovat

Vážně někdo tohle poletí jen kvůli mílím? smiley

0 Citovat

Ne, ale dá se to letět na Vánoce a Nový rok, kdy eco stojí 18 tis. smiley

0 Citovat

Vidím, že tarif je stále aktivní a to odteď až do příštího roku. Nikdo ještě nekoupil? Vyzkoumal někdo podrobnosti k tomu udajnému free upgrade do first?

0 Citovat

Tak zatím nikoho nezaujal tento tarif? Zatím je stále aktivní.

0
6 reakcí