Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Potřebuji se opakovaně dostávat z Prahy do Španělska, konkrétně do Alicante nebo Valencie. Letenky jsou ale celkem drahé (v porovnání s jinými destinacemi). Zkoušela jsem různé kombinace i letecké společnosti, ze SK, Polska i z Německa, ale nic nevychází o moc lépe, když připočtu cestovní náklady na cestu do místa odletu (případně naopak - např. Barca vlakem na jih do Alicante apod.). Máte někdo tipy odkud a s jakou leteckou společností bych se mohla dostat co nejlevněji? Díky moc a pěkný den  .

Španělsko

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Ahoj,

chtěla bych poprosit o radu. Potřebuji se opakovaně dostávat z Prahy do Španělska, konkrétně do Alicante nebo Valencie. Letenky jsou ale celkem drahé (v porovnání s jinými destinacemi). Zkoušela jsem různé kombinace i letecké společnosti, ze SK, Polska i z Německa, ale nic nevychází o moc lépe, když připočtu cestovní náklady na cestu do místa odletu (případně naopak - např. Barca vlakem na jih do Alicante apod.).
Máte někdo tipy odkud a s jakou leteckou společností bych se mohla dostat co nejlevněji?

Díky moc a pěkný den smiley

Daniela

0

Nejlevněji do Valencie z Berlína s Ryanair

0 Citovat

A přitom taková blbost:-)

Já jen, že včera byla ve Španělsku naměřená  nejnižší teplota v historii - 35,4C ve Vega Liordes v pohoří Picos de Europa. Konec hlášení.


temp.jpg

0 Citovat

Tak to už se jim sobi lámou v zatáčce,co?

0
3 reakce