Uz se asi petkrat behem dne snazim checknout se na zitrejsi let z Prahy do Hongkongu a stale to hazi chybu "Sorry, online check-in is not available for this booking. Please proceed to the Emirates check-in counters at the airport. "Nikdy driv nebyl problem. jde o nejakou novinku Emirates na letech z Prahy, nebo nejakou vyjimku pro nas let? Vzdycky chci sedet v ulicce, rad se b behem letu prochazim..trochu se desim ze budu x hodin namacklej na prostredni sedacce :) .

Emirates - nefunguje online checkin?

Založil ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Uz se asi petkrat behem dne snazim checknout se na zitrejsi let z Prahy do Hongkongu a stale to hazi chybu "Sorry, online check-in is not available for this booking. Please proceed to the Emirates check-in counters at the airport. "

Nikdy driv nebyl problem. jde o nejakou novinku Emirates na letech z Prahy, nebo nejakou vyjimku pro nas let? Vzdycky chci sedet v ulicce, rad se b behem letu prochazim..trochu se desim ze budu x hodin namacklej na prostredni sedacce :)

0

Není lepší zavolat do Emirates než to tady sáhodlouze, ale zajímavě popisovat?
https://www.emirates.com/cz/czech/help/contact-emirates/

0 Citovat

Jednou se mi podobná věc stala u Lufthansy. PRG-FRA v pohodě, ale FRA-SEA odmítalo, že mám jít na přepážku. Volal jsem zcela neúspěšně, cvičené opice na druhém konci nedokázaly poradit nic, než "jděte si na přepážku". Letěl jsem tu cestu Xkrát a nikdy se mi to nestalo. Až na přepážce mi řekli, že jsem z nějakého důvodu spustil bezpečností review.

0
2 reakce