Ahoj, v létě jedu na Work and Travel a dávám dohromady předběžný plán popracovního cestování. Předběžný plán zní zatím takhle: 5 dní New York, následný přejezd Megabusem do Washingtonu. Zde strávit 3-4 dny a odlet do Miami. Tady strávit víkend (pátek - pondělí) a odlet do Prahy. Je to vůbec reálné nebo to chce přidat víc dní? A myslíte, že je hodně nebezpečné, aby tuhle trasu absolvovala sama holka bez doprovodu? Díky za Vaše postřehy, zatím toho nemám moc nacestováno ani po Evropě, natož po světě.  .

NY - Washington - Miami za 10 dní?

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

 Ahoj,
v létě jedu na Work and Travel a dávám dohromady předběžný plán popracovního cestování. Předběžný plán zní zatím takhle: 5 dní New York, následný přejezd Megabusem do Washingtonu. Zde strávit 3-4 dny a odlet do Miami. Tady strávit víkend (pátek - pondělí) a odlet do Prahy.
Je to vůbec reálné nebo to chce přidat víc dní? A myslíte, že je hodně nebezpečné, aby tuhle trasu absolvovala sama holka bez doprovodu? Díky za Vaše postřehy, zatím toho nemám moc nacestováno ani po Evropě, natož po světě. 

0

myslim ze ok , hlavne ci uz mas letenku do/z USA kupenu :)

0 Citovat
tonic napsal(a):

myslim ze ok , hlavne ci uz mas letenku do/z USA kupenu :)

Letenku ještě nemám, ale chci si jí co nejdřív koupit, tak právě zjišťuji co nejvíc věcí. :)

0 Citovat

Neviem si veľmi predstaviť zmysluplne strávené 4 dni vo Washingtone. Bol som tam na jeden celý deň a stačilo :) Takže aj s návštevou viacerých múzeí a trebárs aj Pentagonu by som DC venoval maximálne 2 celé dni a radšej by som to rozhodil medzi NYC a Miami, alebo sa cestou zastavil v Philadelphii. Mne napríklad bolo 6 dní v NYC málo a vydržal by som tam kľudne aj 10 ;)

0 Citovat

4 dny ve Washingtonu mi taky přijdou zbytečně moc. My byli na víkend a stačilo to. To bych radši přidal ty dny navíc v Miami jako relax nebo i tu Philadelphii - tam jsme byli jen na jeden den (ráno tam, večer zpět) a taky to stačilo.

0
4 reakce