Ahoj,tento rok se chystam poprve do USA (cil je Miami). V ramci moznosti bych chtel s kolegou letet v druhe pulce zari (od 16. a vyse), navrat nejdele v druhem tydnu v rijnu. Chceme letet na tyden nebo 8 dni, jak vyjdou letenky, nekde ve zminem terminu. Koukal jsem nejak na ceny a odhaduju, ze se da letet cca za 12k zpatecni. Dnes byla ale treba akce, kde se dalo s prirucakem letet jen za 7k.Vzhledem k tomu, ze jsem neletel nikdy tak dlouho v letadle a ani jsem nebyl v USA mam par dotazu. Jak se tvari imigracni urednik, kdyz je tam nekdo jen s prirucakem? Vzhledem k "delce" pobytu a destinaci bych si asi vystacil opravdu s par vecma, co taham po evrope s prirucakem. Pripadne by si odbavene zavazadlo vzal jen jeden z nas. Dale jak se to da zvladnout bez jidla, respektive hlavne bez vody? Nechci na palube nejak trpet a klidne si priplatim, zase si ale myslim, ze jestli si muzu na palubu vzit aspon nejakou malou vodu a nejakou susenku, tak stejne vetsinu letu prospim a neni nutny to priplacet. Ale necham si poradit. :)Treba ted koukam na AirBerlin a na tyden v zari (utery-utery) se da z Drazdan poridit za 10.8k v Economy saver, coz ale podle popisu stejne zahrnuje odbavene zavazadlo i jidlo a piti. Z letist preferuju ty ceske + Drazdany nebo Wroclaw.Diky cestovatele! Zdar  .

Letenky Miami - Zari

Založil ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj,

tento rok se chystam poprve do USA (cil je Miami). V ramci moznosti bych chtel s kolegou letet v druhe pulce zari (od 16. a vyse), navrat nejdele v druhem tydnu v rijnu. Chceme letet na tyden nebo 8 dni, jak vyjdou letenky, nekde ve zminem terminu. Koukal jsem nejak na ceny a odhaduju, ze se da letet cca za 12k zpatecni. Dnes byla ale treba akce, kde se dalo s prirucakem letet jen za 7k.

Vzhledem k tomu, ze jsem neletel nikdy tak dlouho v letadle a ani jsem nebyl v USA mam par dotazu. Jak se tvari imigracni urednik, kdyz je tam nekdo jen s prirucakem? Vzhledem k "delce" pobytu a destinaci bych si asi vystacil opravdu s par vecma, co taham po evrope s prirucakem. Pripadne by si odbavene zavazadlo vzal jen jeden z nas. Dale jak se to da zvladnout bez jidla, respektive hlavne bez vody? Nechci na palube nejak trpet a klidne si priplatim, zase si ale myslim, ze jestli si muzu na palubu vzit aspon nejakou malou vodu a nejakou susenku, tak stejne vetsinu letu prospim a neni nutny to priplacet. Ale necham si poradit. :)

Treba ted koukam na AirBerlin a na tyden v zari (utery-utery) se da z Drazdan poridit za 10.8k v Economy saver, coz ale podle popisu stejne zahrnuje odbavene zavazadlo i jidlo a piti. Z letist preferuju ty ceske + Drazdany nebo Wroclaw.

Diky cestovatele! Zdar

 
0

predpokladam, ze prip. bagaz si aj tak vyzdvihnes az po rozhovore s imigracnym uradnikom :) az potom nasleduje prip. colna kontrola.

0 Citovat

V Miami sú aj samoobslužné kiosky na odbavenie, s imigračným možno ani neprídeš do styku - minulý mesiac mi vstup trval cca 5 minút - pri okienkach s úradníkmi boli inak veľké rady....

0
2 reakce