Chtěla bych se zeptat, zda byl někdo na delším pobytu v číně a jako  řešil cestovní pojištění? Chystám se v červnu na 2 měsíce a přemýšlím jaké pojištění si vybavit až se nemusím bát kdyby se mi cesta, ať už zdravotně nebo i nějak jinak nečekaně zkomplikovala a nemám zbytečně obrovské výdaje. .

čína cestovní pojištění

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

 Chtěla bych se zeptat, zda byl někdo na delším pobytu v číně a jako  řešil cestovní pojištění? Chystám se v červnu na 2 měsíce a přemýšlím jaké pojištění si vybavit až se nemusím bát kdyby se mi cesta, ať už zdravotně nebo i nějak jinak nečekaně zkomplikovala a nemám zbytečně obrovské výdaje.

0

Jakékoli pojištění k platební kartě/běžnému účtu (=dlouhodob). Na konzulátě běžně uznávají, u jednotlivých bank stojí okolo 50 kč/měsíc (mám u Spořky za 55 ve vyšší verzi, Fio má tak nějak podobně).

0 Citovat

To je jedno, jestli v Cine nebo jinde. Vyber si nejakou renomovanou pojistovnu. Pojisteni ke karte nemusi platit na dele nez 1 mesic pro 1 cestu.

0 Citovat

Také se podívej na limity plnění. Pojištění, které nabízejí banky ke svým kartám mají obvykle směšně nízké limity plnění tzn. 1,5 - 1,7 mega. Osobně bych nebral nic s limitem pod 5,000,000 Kč.

0 Citovat

Dobře, tak tedy znovu a lépe. Konkrétně: Česká spořitelna, pojištění k běžnému účtu, u renomované pojišťovny Kooperativa, 6M krytí, 3 měsíce souvislé cesty: http://www.csas.cz/banka/nav/osobni-finance/cestovni-pojisteni-k-uctu-cs/o-produktu-d00028577

0
4 reakce