Ahoj cestovatelé, rádi bychom jeli s 2 dětmi na 14 dní pod stan na Korsiku. Chceme jet poslední týden v srpnu a první v září, že by tam nemuselo být už tolik lidí. Máte prosím někdo s tímto obdobím zkušenosti? Odrazují nás, že tam už budou vyschlé horské potůčky, nebude tolik zeleně a nebude tam tak teplo. Já si říkám, že to je na jihu a teplo by ještě mohlo být. :) Kupujete lístky na trajekt s velkým předstihem či se vyplatí čekat, zda se neobjeví nějaká akce?    .

Korsika

Založil(a) ve fóru Letiště

1 reakce

Ahoj cestovatelé,

rádi bychom jeli s 2 dětmi na 14 dní pod stan na Korsiku. Chceme jet poslední týden v srpnu a první v září, že by tam nemuselo být už tolik lidí. Máte prosím někdo s tímto obdobím zkušenosti? Odrazují nás, že tam už budou vyschlé horské potůčky, nebude tolik zeleně a nebude tam tak teplo. Já si říkám, že to je na jihu a teplo by ještě mohlo být. :) Kupujete lístky na trajekt s velkým předstihem či se vyplatí čekat, zda se neobjeví nějaká akce?  


0

Byli jsme na Korsice poslední týden v září a bylo to super. Slunečné počasí, teplé moře a málo lidí. Horské potůčky rozhodně nebyly vyschlé, jen ledové :-) Možná bych místo auta a trajektu zvážil let z Vídně s Eurowings.

0
1 reakce