Rezervace u WizzAir
Maly dotaz. Jak resite 2 osoby se stejnym jmenem v 1 rezervaci? (dite a tatinek)…. Pise mi to, ze jmeno musi byt unikatni….kupuju kamaradum pres muj wdc…….Tak to jsem poresila Jr za prijmenim.
Nicmene z nejakeho duvodu je u rezervace napsano payment pending a pak po cca pul hodine zamitnuto….
Edit: Rezervace se sama smazala, ani teda neprislo nic do mailu, neprosla platba -zkousela jsem vic karet.
Ted teda nevim, jestli to je nejaka momentalni chyba anebo to nejde kvuli tomu, ze to detekuje me i v dalsi rezervaci s jinymi lidmi na stejnem letu.
Nezkousel jste takhle nekdo kupovat pro nekoho dalsiho letenky pres svuj WDC??
Jde i o to, ze pokud udelam znova rezervaci a neprojde platba, tak se zvysi cena letenky, a je to pak proces na hodiny, nez se mista vrati do prodeje.. jestli se mam znova pokouset to koupit (uspora proti dalsimu wdc na nekoho dalsiho je 50€)???
Niekoľkokrát som kupovala letenky cez moje WDC ostatným účastníkom. Nikdy nebol problém. Jedine,co mi napadá,si súčasťou rezervácie?
Letate nekdo casteji MXP z Prahy? Chtela bych malymu koupit nějaky fotbalový zápas...dá se na ten skorokaždodenní let PRG-MXP a MXP-PRG spolehnout, že to léta pravidelně? Jestli dřív koupit slepici nebo vejce...lístky bývají až tak 4-3 neděle předem ke koupi.
A jelikož nejsem uplně kovaná v týmech, otázka druhá, co byste koupili?? AC nebo Inter.... (Derby je trošku mimo limit ve 4 lidech).
Ď.
A pres co mas vstupenky? Na ofiko strankach to koupit nejde, overovaci smsky nechodi, maji pry s tim technicky problem.
Letis wizzem?
Budu rada za report.
Report o zápase? Pokud chce člověk vidět hezký fotbal a fotbalu nerozumí, tak si stačí vybrat soupeře z horní poloviny tabulky.
Mandre napsal(a):A jelikož nejsem uplně kovaná v týmech, otázka druhá, co byste koupili?? AC nebo Inter.... (Derby je trošku mimo limit ve 4 lidech).
Ď.
Neboj se ani Atalanty Bergamo. Vede si dlouhodobe velmi dobre, jen nema holt tu auru a stadion jako Inter/AC.
Ahoj. Mám dotaz budu kupovat letenky s Wizzair 1 dospělí a dvě děti ve věku 3 a 6 let. Budeme sedět spolu nebo si musím koupit volby míst?
Ahoj,
má už někdo zkušenost s tím, že mu wizz nabídl 175 € (cena se mění v závislosti na ceně letenky apod.) v kreditech za to, že odletí v jiném termínu? (Asi overbooking a nechce se jim platit 250€)
Je v tom nějaký háček?
Očekávají, že to někdo, kdo si spočítá, že se mu to vyplatí a nezáleží mu na termínu vezme. Teprve pokud se tak nestane, tak bude aktuálních těch 250 eur - ale samozřejmě jen pro pár jednotlivců.
To bych bral jedině v situaci, kdyby byl návrat zpět v blbý čas pro mě a já ji vzal jen kvůli tomu, že jsem doufal, že mi změní čas odletu a já si vyberu lepší (např. z návratu v sobotu ráno na neděli večer).
Stala se mi zajimava vec, prisel email o zmene, ja rezervaci zrusil a nechal si poslat kredit, v mobilni aplilaci porad je confirmed, v desktopove uz neni, ale kredit se nikde nepricetl 🤔
Stalo se to uz pred 4 dny
Tiež sa mi stalo niečo podobné, vyplnil som formulár a o pár hodín to bolo vyriešené
Všimol som si, že nie vždy po kúpe letenky Wizzair posiela notifikáciu o kúpe e-mailom. Preto si pre istotu spravte po zaplatení printscreen aj keď v prehľade rezervácií danú rezerváciu pravdepodobne budete mať.
To jsem měl asi velké štěstí, že se mi to při tom množství ještě nestalo. Jinak Wizz je opravdu schopen všeho.
Maju to tam nejake rozbite. Mne na email letenky chodia, ale mam problem s rebookingom. Posledne dni mam na vsetko hlasku "Critical error", ci web, ci appka. A jeden let mam aj napriek flexu zamknuty. Podpora odpisala, ze vsetko vporiadku ... no neviem co si mam mysliet.