Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda máte nějaké zkušenosti s letenkami na Zanzibar. Chtěli bychom letět v září a nevím, kdy je v hodné letenky koupit a jaké jsou nejvýhodnější možnosti. Budu ráda za jakékoliv tipy. Moc děkuji.  .

Zanzibar

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda máte nějaké zkušenosti s letenkami na Zanzibar. Chtěli bychom letět v září a nevím, kdy je v hodné letenky koupit a jaké jsou nejvýhodnější možnosti. Budu ráda za jakékoliv tipy. Moc děkuji. 

0
Všechny rady jsou zde: https://www.cestujlevne.com/letiste/zanzibar
0 Citovat
Moc děkuji
0 Citovat

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na názor co se týče očkování letíme s rodinou v prosinci na Zanzibar.

Jestli bychom se měli nechat očkovat .......Neletíme na Zanzibar přes Afriku.

0 Citovat

Tohle je dotaz spíš na lékaře. Doporučuji se obrátit osobně nebo aspoň telefonicky na jedno z očkovacích center zřizované státní nebo fakultní nemocnicí (ti by to neměli dělat pro byznys a neměli by ti vnutit nepotřebná očkování). V Praze mohu doporučit očkovací centrum v Thomayerově nemocnici.

Jinak Zanzibar v Africe je, ačkoliv přímo na něm je riziko nižší. Avšak nezapomeň, že za výjimečných okolností přistát v Africe můžete (špatné počasí, uzavřené letiště, změna letového řádu atp.).

0 Citovat

netreba, sestra bola dva mesiace dozadu s Fly Dubai priamo, ale teda ona ma zltacku A+B... tam sa riesila ta zlta zimnica, ale ked letis priamo, tak problem nie je.

0 Citovat

Zanzibar tedy za sebou nemám, ale všeobecně pro Afriku platí žlutá zimnice v mezinárodním očkováku, no a já jsem si nechávala do Afriky píchnout ještě žloutenku a břišní tyfus pro jistotu..

0
6 reakcí