Dobrý den, poletím do Chicaga. Ovšem víc by se mi to hodilo do Detroitu, jenže tam jsou letenky dražší. Na druhou stranu, ten let do Chicaga, který jsem si našla,  je s přestupem v Detroitu! (někdy logice letenek opravdu nerozumím) Proto bych tam ráda vystoupila, ovšem nejsem si jistá, jestli to lze? A co se stane s mým kufrem? Dá se to nějak zařídit, aby skončil se mnou v Detroitu?Díky moc za odpovědi a zkušenosti! .

Výstup na přestupním místě

Založil(a) ve fóru Letiště

2 reakce

Dobrý den, poletím do Chicaga. Ovšem víc by se mi to hodilo do Detroitu, jenže tam jsou letenky dražší. Na druhou stranu, ten let do Chicaga, který jsem si našla,  je s přestupem v Detroitu! (někdy logice letenek opravdu nerozumím)

 Proto bych tam ráda vystoupila, ovšem nejsem si jistá, jestli to lze? A co se stane s mým kufrem? Dá se to nějak zařídit, aby skončil se mnou v Detroitu?

Díky moc za odpovědi a zkušenosti!

0

Ak to má byť spiatočná letenka a vystúpiš skôr, prepadne ti spiatočný let. Ak letíš z Európy, na prvom letisku v USA si vždy musíš vyzdvihnúť a znovu odbaviť batožinu, takže tam by problém nebol.

Ak je to teda jednosmerná letenka, nie je problém. Pri spiatočnej to možné nie je.

0 Citovat

A zase zdejší evergreen...

0
2 reakce