Ahoj,hledáme  letenky na termín 7,8 červenec odlet a  přílet 21,22 červenec. Cena za dvě zpáteční letenky by neměla přesáhnout 28 tisíc Kč. Naší prioritou byla Kalifornie, ale nemůžeme nic najít za rozumnou cenu.  Ale klidně poletíme kdekoliv do Spojených státu.A druhá varianta byla Asie, jelikož nejsme žádní velcí cestovatelé tak bych vás požádal na nějaké tipy v Asijských zemích. cena za obě letenky opět 28 tisíc Kč. dovolenou by jsme si představovali týden u moře a týden si půjčit auto a projet zemi.Děkuji za Vaše tipy Lukáš .

Hledáme letenky, Spojené státy.. nebo Asie

Založil ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj,


hledáme  letenky na termín 7,8 červenec odlet a  přílet 21,22 červenec. Cena za dvě zpáteční letenky by neměla přesáhnout 28 tisíc Kč. Naší prioritou byla Kalifornie, ale nemůžeme nic najít za rozumnou cenu.  Ale klidně poletíme kdekoliv do Spojených státu.

A druhá varianta byla Asie, jelikož nejsme žádní velcí cestovatelé tak bych vás požádal na nějaké tipy v Asijských zemích. cena za obě letenky opět 28 tisíc Kč. 


dovolenou by jsme si představovali týden u moře a týden si půjčit auto a projet zemi.


Děkuji za Vaše tipy Lukáš

0

Co chceš dělat týden u moře v Kalifornii, kde má na většině pobřeží oceán tak max. 15 C?

0 Citovat

To bylo myšleno na tu Asii, Jinak kalifornii máme naplánovanou cestu autem po parcích.

0 Citovat

V cervenci za 14k do CA je celkom odvazne, nehovoriac o tom, ze sa tam asi uvarite v tomto obdobi. Najlacnejsie do US byvaju vacsinou letenky do NY, ale oproti CA je to ako byt v uplne inom state, neviem ci by vas to lakalo. Mozno bude lepsia ta Azia ale o tej nic neviem, takze s tym neporadim :)

0 Citovat

V červenci se do Kalifornie za tu cenu nedostanete (nepočítám nahodilé chyby). V tomhle období se běžně platí 28k za jednu letenku. Budete rádi, když najdete něco pod 20k. Tak samo bude problematická i ta Asie, ale tam už by se něco najít dalo možná.

Musíš hledat předvším sám:
https://www.google.com/flights/#search;f=PRG,XYG;t=SFO;d=2017-07-07;r=2017-07-21

0
4 reakce