Zdravim, mam dotaz ohledně své letenky. Koupil jsem zpáteční letenku z Norimberku do Milána. Nyní jsem našel jednosměrný let Praha - Milán chtěl bych ho využít. Můj dotaz zní, mohu letět z Prahy do Milána a na zpátek využít původní letenku pouze Milán - Norimberk?  .

Zpáteční letenka využí jen časti letu

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí
Zdravim, mam dotaz ohledně své letenky. Koupil jsem zpáteční letenku z Norimberku do Milána. Nyní jsem našel jednosměrný let Praha - Milán chtěl bych ho využít. Můj dotaz zní, mohu letět z Prahy do Milána a na zpátek využít původní letenku pouze Milán - Norimberk? 
0

Pokud je to z toho Norimberku Ryanair, tak ano můžeš.

0 Citovat

Zdravím. Koupil jsem u easyjet zpáteční letenku se špatným datem odletu, datum cesty zpět je v pořádku. Je možné použít jenom cestu zpět a koupit si novou letenku jenom na cestu tam? Změna data je výrazně dražší než nová zpáteční a samozřejmě než jenom cesta tam. Moc děkuju za radu.

0 Citovat

Áno, easyjet je bežná nízkonákladovka, takže si kúpil vlastne dve jednosmerné letenky. Vpohode môžeš použiť len spiatočnú časť.

0 Citovat

Děkuju. Já jsem celkem bojím abych tam nezůstal, jedu s dětmi... A mám odbavit i cestu tam nebo jen zpátky? Nebo je to jedno? A nevadí že je to na jednu rezervaci? ještě jednou děkuju

0 Citovat

Tu původní můžeš klidně odbavit tam i zpět, když se pak na let nedostavíš, nic se neděje. Novou rezervaci samozřejmě odbavit taky.

0
5 reakcí