Ahoj, mám možná hloupý dotaz, ale chystám se koupit přelet z JFK do Miami s American Air. nebo Delta Air. a nemůžu zjistit, kde nebo jak rezervovat a koupit odbavena zavazadla, našla jsem jen cenu...děkuji :) .

Vnitrostátní lety USA - odbavená zavazadla

Založila ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Ahoj, mám možná hloupý dotaz, ale chystám se koupit přelet z JFK do Miami s American Air. nebo Delta Air. a nemůžu zjistit, kde nebo jak rezervovat a koupit odbavena zavazadla, našla jsem jen cenu...děkuji :)

0

Zavazadlo k odbavení se zpravidla dá během online check-inu, rovněž se dá dokoupit na check-in přepážce na letišti, cena je stejná, zpravidla je to 25 dolarů za první kus.

0 Citovat

Zkus se také podívat na letenky se https://www.southwest.com/, mají v ceně 2 ks zavazadel do podpalubí.

0 Citovat

Ahoj, moc děkuju, na Southwest jsem koukala právě kvůli doporučením na levné lety i ten kufr, ale nějak to vychází dráž, i když připočtu cenu za kufry u těch ostatních..Tak uvidím, ještě to budu chvíli hlídat

0 Citovat

Zařiď si stříbřenku od AB a u AA máš 1 odbavené zavazadlo zdarma + priority check-in a boarding, což je na US letištích fajn.

0 Citovat

Zdravím, nevíte jak je to na vnitrostátním letu se zavazadly? Letím s American Airlines z Los Angeles do Charlotte s přestupem v Denveru. Musím na přestupu vyzvedávat zavazadla? Děkuji

0
5 reakcí