Refundable ticket Flexi (B) emirates - dotaz na neproleteni cesty zpetAhoj, potreboval bych se zeptat. Budu kupovat Viden Thajsko letenku Flexi B tarif.Ale protoze moje manzelka zustava doma a cekame mimco tak se potrebuji zeptat.Kdyz bych nutne potreboval odletet a nesedel by mi let emirates (protoze by leteli emiraty treba pozdeji az za X hodin) a koupil bych letenku napr pres austrian nebo qatar nebo proste bych si koupil one way ticket.Dostanu neco zpet za to ze neproletim zpet Thajsko - Viden s Emiratama?Dekuji za pripadne info .

Emirates - Refundable ticket Flexi (B) emirates - dotaz na neproleteni cesty zpet

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

3 reakce

Refundable ticket Flexi (B) emirates - dotaz na neproleteni cesty zpet

Ahoj, potreboval bych se zeptat. Budu kupovat Viden Thajsko letenku Flexi B tarif.

Ale protoze moje manzelka zustava doma a cekame mimco tak se potrebuji zeptat.

Kdyz bych nutne potreboval odletet a nesedel by mi let emirates (protoze by leteli emiraty treba pozdeji az za X hodin) a koupil bych letenku napr pres austrian nebo qatar nebo proste bych si koupil one way ticket.

Dostanu neco zpet za to ze neproletim zpet Thajsko - Viden s Emiratama?

Dekuji za pripadne info

0

Měl bys dostat klasicky polovic ceny, resp. to kolik stála cesta zpět.

0 Citovat

Dejve a dotaz.. bude rozdil kdyz koupim letenku flex B pres qantas operated by emirates, jsou to ty same lety jak kdyz to koupim naprimo u emirates... preci jen mam one world mile se hodi.. dik za info

0 Citovat

Není, ba někdy je to i lepší :) Jen si nejsem 100% jistej, jestli ti BA načtou míle za Qantas, když to letí Emirates... Dle mě by to mělo být ok, ale potvrzené nemám.

0
3 reakce