http://zpravy.idnes.cz/easyjet-t...anicni_ahaCestující 1: "Co to posloucháš - Placido Domingo? To je nádherný TENOR. Doufám že stihneme ten přestup v Londýně, nerad bych zmeškal párty ve Vegas - bude to tam jako vždy pořádná BOMBA"Cestující 2: "vidíš támhletu kočku? To je ale sexBOMBA - tu bych hned na místě PŘEŘÍZNUL. Ale nesměla by se to dovědět moje stará, to by pro ní bylo hodně VÝBUŠNÝ téma a ten její právník by tentokrát tu žádost o rozvod už ODPÁLIL".Cestující 3: "ten steward je nejen pořádně vyteplenej, ale snad i opilej. Pořádně se motá - podívej se kam až mi odkopnul kabelku co jsem měl pod sedačkou a to v ní mám všechny naše peníze, karty a doklady a ještě mi tam pípá telefon".Pilot: "Dámy a pánové....z technických důvodů....v Kolíně..." .

EasyJet jak to vlastně bylo

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

http://zpravy.idnes.cz/easyjet-t...anicni_aha

Cestující 1: "Co to posloucháš - Placido Domingo? To je nádherný TENOR. Doufám že stihneme ten přestup v Londýně, nerad bych zmeškal párty ve Vegas - bude to tam jako vždy pořádná BOMBA"

Cestující 2: "vidíš támhletu kočku? To je ale sexBOMBA - tu bych hned na místě PŘEŘÍZNUL. Ale nesměla by se to dovědět moje stará, to by pro ní bylo hodně VÝBUŠNÝ téma a ten její právník by tentokrát tu žádost o rozvod už ODPÁLIL".

Cestující 3: "ten steward je nejen pořádně vyteplenej, ale snad i opilej. Pořádně se motá - podívej se kam až mi odkopnul kabelku co jsem měl pod sedačkou a to v ní mám všechny naše peníze, karty a doklady a ještě mi tam pípá telefon".

Pilot: "Dámy a pánové....z technických důvodů....v Kolíně..."

0

Padrino, realita nikoho nezajímá, musíš se naučit trochu bulváru :D

0 Citovat

Dnes už každý ty teroristy/džihádisty vidí úplně všude.

Raději jsem na nějaký čas přestal nosit tradiční djellaba co jsem si přivezl z Maroka, aby mi nějaký všímavý občan nepřekazil cestovní plány. Ale je to škoda, protože s příchodem letních teplot je to ideální oděv, pod který není nutné nosit spodní prádlo a vercajk krásně větrá.

0 Citovat

Pořiďte si tohle a nikdo vás z terorismu podezřívat nebude.


images.jpg

0 Citovat

To ale můžeš nosit jen v USA a ve Španělsku během karnevalu. Jinak té zavřou kvůli propagaci hnutí za potlačování lidských svobod.

0 Citovat

Já si pro začátek oholím plnovous a přestanu cestovat s modlitebním koberečkem.

0
5 reakcí