Zarazil mě váhový limit pro příruční zavazadlo - JEN 8 KG a do tohoto limitu se počítá i osobní kabelka nebo pouzdro.Jak striktně kontrolují váhu příručního zavazadla u východu (resp. nástupu do letadla)? Jedná se o Prahu, Rigu a Helsinki.Děkuji .

Air Baltic - váhový limit

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

6 reakcí

Zarazil mě váhový limit pro příruční zavazadlo - JEN 8 KG a do tohoto limitu se počítá i osobní kabelka nebo pouzdro.

Jak striktně kontrolují váhu příručního zavazadla u východu (resp. nástupu do letadla)? Jedná se o Prahu, Rigu a Helsinki.

Děkuji

0

Hoď si bágl doma na váhu, ať se uklidníš :) Jinak limit 8 kg je zcela běžný u jakékoliv aerolinky.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Hoď si bágl doma na váhu, ať se uklidníš :) Jinak limit 8 kg je zcela běžný u jakékoliv aerolinky.

Díky za odpověď. Jak striktně to kontrolují? Pokud jsem letěl s jinou leteckou společností, tak nevážil přiruční zavazadlo u nástupu do letadla.

0 Citovat

Tyhle otázky jsou bezpředmětné – jak striktně kontrolují rychlou jízdu u vás v ulici?

Zatím mě nikdo nekontroloval...

1 Citovat

Minulý týden 3x let s AIR Baltic. Mohu potvrdit, že zavazadlo nikdo neváží, ani jsem neviděl, že by někomu přeměřovali zavazadlo v té kleci. Moje krosna prošla bez povšimnutí. A pokud cestujete Helsinki - Riga, respektive Tallin, doporučuji z Helsinek trajekt Silja Europa s noclehem na palubě. Odjezd 18:30 West Harbour, terminál 1. Perfektní noční pařba s živou hudbou a bylo zábavné sledovat Finy s vozíkama s kartóny alkoholu v dutyfree shopu, vypadalo to jak důchodci v Kauflandu :O). Jízdenky na stránkách Tallinksilja.

0 Citovat

Ahoj, dokoupil jsem si odbavené zavazadlo na let Praha - Riga s AirBaltic. Počítám, že odbavení cestujících  udělám doma, abych nemusel doplácet. A ten kufr mi v Praze odbaví zdarma na klasické přepážce, nebo musím jít na nějakou drop-off? Děkuji.

0 Citovat

Můžete klidně na checkin, a pokud budete odbaveni, můžete i na drop-off (pokud bude). Podle webu v Praze drop-off přepážku nemaj.

0
6 reakcí