Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Let ARN -> LHR s SAS je jenom v Premium Economy. SAS totiz na letech po Evrope business class zrusili a misto toho je tzv. SAS Plus. Rozdil je v tom, ze narozdil od bezneho letu v C po Evrope neni vyblokovana prostredni sedacka. To samozrejme neni nic, co by nekomu melo zkazit radost z dealu, pisu to jenom pro doplneni. 

62k CZK za takhle dlouhy let v F s Etihad je super, bez debat. Za podobne penize (55k CZK) se daly (mozna jeste daji) koupit i BKK & spol se Swiss/LH z Milana, tam to ale byl (je) partner sale. 

0 Citovat

Díky za info, radost to určitě nezkazí🙂.

Partner sale  z Italie s Lh/Swiss ještě funguje i když už to je docela přebrané. Nejlepši jsou mozné kombinacee PE/First kolem 1.500 eur, nebo lety v C od 1.000 eur. Vim ze byla moznost letět za 1.072 eur do Singapuru, jedna cesta Swiss, druhá Singapore airlines v A 380, vše v C. 

Dostupné destinace Indie, Bkk, Hkg, Seoul, Singapur, Bogota, Sao Paulo....

0 Citovat

OSL - BKK okolo 450euro v C - spousta terminu v zime s CA - je to na FT i F4F..


Jdu to koupit na unor..

0 Citovat

Jen ten hlavní let je wide body, jinak ty přískoky A320 a B737... Čumím na to už hodinu a váhám.

0 Citovat

Pak napište, komu se to podařilo koupit. Zdá se, že je to už mrtvý, termíny to najde, ale koupit už nejdou. Btw. já jsem koupil před půlhodinou, ale jestli to neprojde, brečet nebudu. Krkolomná cesta + C v A330 CA leaves much to be desired.  

0 Citovat

Na německé mutaci CA v pohodě.

edit: tak už také asi ne:-(

0 Citovat

Hehe, já jsem chtěl akorát napsat edit, že na německým webu CA to furt jede. :)

0 Citovat

@Breathe - kdy letíš? Případně někdo třeba 30.4. - 10.5. Už to zase frčí:-)

0 Citovat

U mě Čínani žádná jazyková mutace nefunguje, SAS v pohodě ukazuje všechny lety

0 Citovat

@Cali, letenky mám koupený na 6.2. - 7.3., ale spíš počítám se stornem, už to je na živu moc dlouho. 

0 Citovat

Koupeno přes Student Agency, etix v emailu. Tak uvidíme :)

0 Citovat

Tak si začínám přát, ať to zruší nebo posunou lety:-) Začíná se mně to nehodit...

0 Citovat

cali napsal(a):

Tak si začínám přát, ať to zruší nebo posunou lety:-) Začíná se mně to nehodit...




Klasicka letenkarska kocovina :D - koupis si letenky nekam kam si nechtel s 15ti hodinovejma prestupama, spocitas si na kolik te to cely vyjde s priskokama a hodinu na to ti kamosi zavolaj ze maj zadara na cely leto barak na Ibize a ty uz nemas kvuli ty debilni letence zadnou dovolenou ;)


Been there, done that Cali :D

0 Citovat

toto so mnou nepohlo ani kusok :) ...letiet s cinanami v A330, potom presadnut do B737 a...aj tak myslim ze to odpiskaju a bude sa stornovat. Ale drzim palce vsetkym co kupili, nech aj preletia ;)

0 Citovat

CA - OSL-BKK.. 

jsem jedinej komu SAS web nahore rika "We haven't finished ticketing all of the flights in this booking, contact support" ?? :D 
etickety uz od doby rezervace, ale treba je nejakej let nejak plnej uz.. na tech 737 maji jen 8 sedacek.. 

0 Citovat

sonic napsal(a):

toto so mnou nepohlo ani kusok :) ...letiet s cinanami v A330, potom presadnut do B737 a...

Já mám všechny lety ve wide-body, samozřejmě kromě těch přískoků se SAS; 3x A330 a 1x B777. Jinak jak už jsem sám psal, jasně že to není kdovíjakej deal. Ale nějak jsem si na long haul letech zvykl na flat bed, a už nemůžu jinak ;-), i za cenu dlouhýho času na cestě a přískoků po Evropě. 

0 Citovat

Nevidí ještě někdo funkční termín na BLQ-CAN/HGK ? :))) 

0 Citovat

planuji cestu s vozickarem (zije v Praze) na Floridu, idealne v C. Flat bed nemusi byt. Max. 1 prestup kvuli jeho handicapu a me lenosti. Odlet mezi 8.-15.5., pobyt 3-5dnu. Odlet Praha ci jakekoliv evropske mesto s primymi spoji do PRG a na Floridu. Dublin kol 1500liber je mimo mou predstavu o dobre cene. Na ktera odletova letiste se mam zamerit pokud bych chtel cenu stlacit tak k 1000eur? do Sev. Am. jsem v zivote neletel a nevim jak se pohybuji ceny. diky

0 Citovat

Občas mívá promo One World z Německa.

0 Citovat

diky

0 Citovat

Ahoj Dane, nejlepsi akce letos do Miami byla v breznu z AMS s BA za 1000 Euro. V kvetnu Orlando z Nemecka za 1250 taky OW, jinak asi nic pod 1300. 

0 Citovat

Delta jeste mela jednodenni flash sale z Berlina za 1100ecek..


Nicmene treba AA 777-200 ma fakt pohodlnou PE, mozna by vam to stacilo a cenove se da z Prahy okolo 20k.. Treba z Milana to lita primo za 650e..

0 Citovat

Problém je, když je potřeba pevný termín, já kupoval 3 měsíce zpátky 4 letenky PRG-MIA alespoň v PE na letošní listopad a pod 30 jsem se nedostal, business byl za 50.

0 Citovat

děkuji všem, omrknu to, PE asi bude dobrým kompromisem. Zbyde více peněz na útraty. Dneska jsme odlétali skupina 10ti lidí z Mallorky, 2 děvčata se někde zapomněla a let jim uletěl. Takže se je snažím "polevnu" dostat zpět do ČR. Trajekt 100EUR/2osoby do Barcelony (7,5h), potom 6hodin na rychlou rekonvalescenci na letištním hotelu (69EUR), odpoledne odlet Vuelingem do Vídně za 125EUR/os.  Door to door čas budou mít někde kolem 30ti hodin,což bude pravděpodobně rekord na trase Palma-ČR Našel jsem i zítra letenku s ČSA z Barcelony či Palmy v economy za 15000Kč/osoba. Končím s plevelením a jdu do věčných lovišť. Ještě jednou mockrát děkuji za vaše podnětné poznámky.


screenshot-2019-10-30-your-trip-summary-choose-flights-american-airlines.png

0 Citovat

Daniel: Do Budapešti zítra z Palmy za 1300, do Berlína za 3700, do Prahy s přestupem za 3400. ;)


snimek-obrazovky-2019-10-30-v-21-55-01.png

0