Akční letenky v byznys třídě
My ten SIN v C letime se swiss, uz to mame delsi dobu. Ale prudi me ten ramadan, bohuzel jsme byli vazani na pevny termin v kvetnu a jindy to neslo.
Doufam, ze diky soucasne situaci se jeste na podzimni terminy nejake akce v C objevi;-)
David Eiselt napsal(a):Zdá se mi... že se akorát BOG přecenila na 38 tisíc a vše je pasé
Kde vidíš 38 tis. Já vidím 68 tis z FCO
LukasAK napsal(a):Ja vidim stale mxp bog v c na podzim za 13t primo na webu iberie
Já to tam viděl taky, zkoušel jsi klikat dál? Pak už mi to přeskočilo do vyšších cen.
Ted jsem ten “svuj” termin na webu iberie zkousel znovu zadat a uz to haze ceny za bambilion. Ze by game over?
LukasAK napsal(a):Ted jsem ten “svuj” termin na webu iberie zkousel znovu zadat a uz to haze ceny za bambilion. Ze by game over?
Je po všem :-)
My koupili Milan Madrid Bogota přelom listopadu prosince 14 dní a potvrdilo se to, tak uvidíme jestli se to nezrusi. 500 eur
Leoš Literák napsal(a):nepanimaju. ja myslim ze z MAD to naprimo neslo. Nebo myslis skipnuti prvniho legu? udajne ita/spa pravo toto umoznuje, ale ja bych nad tim ani neuvazoval.Škoda, že mě ten Madrid večer nenapadl. Takhle musím si Říma o den dříve.
Pavel Vinkler napsal(a):ano, muzou nabidnout downgrade do economy, full refund ci kredit. vloni jsme proleteli s iberii cancun za 600eur, jsem optimistou.Jak to vůbec je, můžou to zrušit?
Daniel napsal(a):ano, muzou nabidnout downgrade do economy, full refund ci kredit. vloni jsme proleteli s iberii cancun za 600eur, jsem optimistou.
Tak stát se to muže. Ale podle všeho toto bylo promo Iberie, takže pravděpodobnost je trosku jiná , než když je to error. A s tím Madridem jsem to taky nejak nepochopil. Ale jsem nevyspany po včerejšku :-)
pokud někdo bookoval včerejší PRG-SIN s LOT, tak můžete přes call centrum zažádat o změnu termínu zdarma
viz.: https://www.lot.com/cz/en/flexib...ng-options (dá se dát daleko dále než červenec, který byl původně volný) stačí aby bylo volno v F booking class + aby vaše cesta začala alespoň do 24. dubna..
Michael napsal(a):Mimochodem error od KQ, který se dal koupit v září, tak šel proletět. Sice KQ poslali email o zrušení, ale ve výsledku pokud si člověk nezažádal o refund sám, tak nic nebylo zrušeno, a tak když přišel na letiště, tak v pohodě odletěl a i se vrátil zpátky. Viz https://www.flyertalk.com/forum/...-j-10.html
Dneska další možnost vyzkoušet, jak jsou na tom KQ s uznáváním EF. OSL -> ADD.
edit: neni s KQ ale s ET
Breathe napsal(a):
Dneska další možnost vyzkoušet, jak jsou na tom KQ s uznáváním EF. :-) OSL -> ADD.
Není to teď s ET a ne KQ?
jj, jde to v pohodě koupit. Jen destinace a míle nic moc. Ale myslím přijdou lepší kousky.
Jo souhlasím, tohle je zajímavé pro někoho kdo se do ADD v těhle termínech chystal, i s přískoky do OSL se dostane na standardní cenu z Prahy v economy.
Bogota - co je to za booking class? Na letence jsem našel jen INNN1O. Zajímají mě míle (kdyby to vyšlo).
Leoš Literák napsal(a):Bogota - co je to za booking class? Na letence jsem našel jen INNN1O. Zajímají mě míle (kdyby to vyšlo).
No nevim, ale ja tam viděl Business Promotional, a pokud si dobre pamatuju, tak by to mělo hodit většinou 125 % mil.
Edit: Pravda, ze písmenko tam uvedeno nebylo.