Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

kickass1 napsal(a):

https://www.turningleftforless.c...a-vaccine/


Pro ty co maji HNL, stejne jako ja.. :)

tak letos nikam, bude refund, stejně už začínají na srpen rušit lety Evropa to USA

0 Citovat

Tak vakcína taky nemusí být nikdy, že? Nějak nedokážu uvěřit tomu, že by ani na podzim neuvolnili spojení s Evropou. 

0 Citovat

Breathe napsal(a):

No ale to byl partner sale, ne?


Byl, ale to nic nemění na tom, že byly za lepší cenu. KLM v té době byly cca za 40. A ještě jsem měl 2018 PVG za 26 za osobu.

0 Citovat

No u nas se taky v dubnu strasilo, ze hranice mohou byt zavrene az do konce roku... 

0 Citovat

No, ona je otázka, jestli je zase za dva tři týdny nezavřou. S nějakými dalšími plány počkám aspoň na začátek července, jak to bude vypadat.

0 Citovat

Co business? Byla doba, kdy se i v Holzklasse létalo s noblesou a s gurmánskými zážitky:-) Lufthansa, šedesátá léta, soudek Löwenbräu, preclíky, šunka, klobásky. Dnes to v době covidové i v C bude sterilní, 3x hygienicky zabalené jídlo, jako když si dáte kosher v krabici...



101247236-10158856471398623-3711198828641124352-n.jpg

0 Citovat

Ta retro fotka z holzklasse LH je super!🤣 To se jeste letalo v obleku s kravatou.

@Michal: taky na leto ted nic neplanuju, podzim v C uz mam a s plany na pristi rok jeste pockam

0 Citovat

Komar napsal(a):


Špatně vzpomínáš, v roce 2018 jsem měl 4 letenky v C s QR za 33 a nějaké drobné.


Pche, stale nic moc...sice nie PRG, ale nejake dva roky dozadu som vychytal OSL-DOH-SYD-DOH-ARN za 863€ v C ( + za 50 QPoints upgrade do F na DOH-SYD )...to bola "panska" cesta :)

+ taktiez s QR vyuzite promo na novu najdlhsiu linku DOH-AKL v podobe MUC-DOH-AKL-DOH-MUC za 1230€...sice nakoniec linku DOH-AKL posunuli na neskor a routing sa zmenil na MUC-DOH-HKG-AKL-SYD-DOH-MUC, ale za tie peniaze tez TOP cesta...jaaaj, kde su tie casy :)

0 Citovat

ROFL: clearly signifies in the Fare Basis issued ‘LELOAE21’.

0 Citovat

Něco se děje u Iberie. Namátkou jsem se teď díval a jejich letový řád momentálně ukazuje, že z FCO do MAD to bude létat v září jen pondělí a středa a odlet 24.9. z FCO do BOG ve čtvrtek zajištuje AA a je tam nesmyslná cena. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Pokud by to tak zůstalo a byl tím pádem důvod k přesunutí letu, tak bych se nezlobil. Vypadá to, že IBERIE celé září nebude létat úterý, čtvrtek do BOG.  No dalo by se to posunout na tu středu 23., ale když já už jsem si koupil přískok až na odpoledne do Ríma. A kdo by chtěl nechat propadnout 10 euro :-) Myslím, že je tady dost lidí, kterých se ty změny týkají. Uvidíme, jestli se Iberie ozve a s čím přijde.

0 Citovat

Nevěřím, že se Kolumbie v září otevře turistům. Pokud to půjde, odložím to na co nejpozději.

0 Citovat

Ad ty USA - ja porad verim ze to asap otevrou - jak psal Lukas vys - taky se u nas strasilo s 2 rokama nakou dobu dozadu.. A ten typek kteryho v tom clanku citujou je nejakej epidemiolog, tzn. nebyl to oficialni statement US Gov.. V nejakym clanku na CNN jsem asi pred tydnem cetl o tom, ze Trump tlaci na otevreni letu do EU co nejdriv..


S tou Kolumbii bych mel o neco vetsi obavy, ale zari je porad jeste docela daleko.. :)

0 Citovat

Dr. Fauci není "nějakej" epidemiolog, ale dlouholetý ředitel National Institute of Allergy and Infectious Diseases a především člen  White House Coronavirus Task Force a v podstatě mluvčím prezidentské kanceláře k problematice koronaviru. Taky je to člověk, který se snaží korigovat Trumpovy úlety typu pijte dezinfekci nebo dubnové ekonomiku naplno rozjedeme do 3 týdnů atd. Takže jeho vyjádření určitě váhu mají.

0 Citovat

eremi napsal(a):

Dr. Fauci není "nějakej" epidemiolog, ale dlouholetý ředitel National Institute of Allergy and Infectious Diseases a především člen  White House Coronavirus Task Force a v podstatě mluvčím prezidentské kanceláře k problematice koronaviru. Taky je to člověk, který se snaží korigovat Trumpovy úlety typu pijte dezinfekci nebo dubnové ekonomiku naplno rozjedeme do 3 týdnů atd. Takže jeho vyjádření určitě váhu mají.


Ten epidemiolog (a muzeme sem klidne nakopirovat celej jeho zivotopis z wikipedie) rekl v interview (stejne jako Prymula), ze je mozne, ze cestovani bude omezene do nalezu vakciny - nejednalo se ale v zadnem pripade o oficialni stanovisko Americke vlady - stejne, jako se nejednalo v pripade Prymuly o vyjadreni vlady CR, ale o nazor epidemiologa v rozhovoru, ktery pak 1000x dezinterpretovala ruzna media. Epidemiologove samozrejme z logiky veci prosazujou konzervativnejsi pohled na vsechny restrikce nez lidi z businessu.


Chapu co tim chces rict, ale rozhodne nesouhlasim s tim, ze Fauci je ten, kdo Corona TF komunikuje za vladu US rozhodnuti o otevreni hranic.


Klidne si s tebou dam tipovacku o basicku piv ohledne datumu otevreni US hranic pro turisty :D

0 Citovat

Tak stran te tipovacky jsem pro,pokud se nebudeme shodovat,ať to má smysl 😉

A stran toho Fauciho s Tebou souhlasím taky,nepsal jsem,že jde o ofiko stanovisko prezidenta USA,ale že jeho slova mají váhu,jelikož je to v tuto chvíli asi ten nejpovolanejsi a rozhodně nejvlivnější odborník v USA k problematice Covid. Navíc i v tom článku se píše,že to jsou jen jeho názory (který ale nejsou nějakým bezvýznamným placanim).

0 Citovat

Tak ja davam 1.9.2020.. :)

0 Citovat

Ok, tak ať je o co, tak já dám 1. 10. 2020 s tím, že tedy ať je jasno jde o povolení turistických cest ze zemí EU, ok? :)

Do 1. 9. včetně bereš Ty, po 1. 10. já a mezi ten, kdo bude blíž :)

0 Citovat

Ok deal :)

0 Citovat

Že zrovna vy dva budete takoví pesimisti, to jsem teda nečekal. Osobně mimo soutež tipuji, že otevřeou hranice pro turisty z EU nejpozději 1.8.

0 Citovat

Co když se US hranice pro turisty z EU otevřou, ale EU cestování turistům prozatím nepovolí? V tomto je vaše sázka asi trochu nejasná. S ohledem na pokračující nárůsty známých případů o cca 2 až 4% denně v mnoha státech USA bych to viděl jako logické, pokud se situace výrazně nezlepší.

0 Citovat

Jde o povolení turistických cest do USA ze strany USA, celou dobu se bavíme o tom, kdy hranice otevřou Státy. 

0 Citovat

US prodloužilo uzavření hranic s Kanadou a Mexikem o další měsíc do 21. 7. 2020 o EU se nemluví vůbec.

0 Citovat

Já tipuju, že USA zvolí obdobný model, co oznámila Austrálie, tedy omezení pro turisty a povolení pro byznys, studenty či obdobné typy cestujících.

0 Citovat

Jestli se bavíme o otevření USA pro turistické cesty ze střední Evropy, resp. z EU, tak nedává smysl, aby to Američané omezovali. Tady už pandemie skončila nebo spíš ani nikdy nebyla. Jediný důvod proč to omezit ze strany USA je proto, aby měli lepší pozici pro budoucí vyjednávání o opačném směru. I tak si myslím, že 1.8. je až zbytečně dlouho.

Opačný směr je něco jiného. Z ohnisek typu New York to jentak nepovolí. 

0 Citovat

8:26 - V Texasu, na Floridě, v Arizoně, v Oklahomě, v Nevadě a v Oregonu zaznamenali tento týden vůbec největší počty nově nakažených koronavirem. V Oklahomě bylo v pondělí 591 nových případů a za týden činil nárůst nových případů 68 procent.

0