Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Ono mezi optimistickým srdcařem a magorem  je dost tenká linie. Mě nejvíc pobavilo to řešení parkování ve Vídni při cestě na Kanáry v půlce října. To je spíš ta druhá skupina. Ale možná se pletu.

0 Citovat

Tak brambora k bramboře, Uno je na dvoře:-)

0 Citovat

Tak tu máme další změny v letenkách v C do Kolumbie s Iberií z března z Itálie. Předpokládám, že to postihlo hodně těch co koupili. Chci se zeptat, jak se k tomu postavíte? Já váhám, zda to nechat na konec února 21, jak to mám teď, protože změnami v poslední době mám na přestup v Madridu z FCO  jen hodinu a kousek tam i zpět, což jednak nemám rád a jednak nevyužiji vyhlášeného salonku, když už teda v tom C letím :-). Druhá věc je situace v Kolumbii a vlastně i v Evropě, která není a vypadá to, že ani nebude dobrá a je ve hvězdách, jak to bude v únoru vypadat. Nebo to mrsknout až co na nejpozději co to jde, což je do konce června. Teď babo raď. Zatím se kloním k tomu to nechat na únor a doufat, že to bude zrušeno a bude se to pak dát přesunout dále než jen do června 21. Pokud by se létalo, tak se holt poletí a uvidí na místě co podniknout. Má někdo nějaká nápad?  No počkám se změnou do 1 září, kdy Kolumbie bude muset udělat nové rozhodnutí, co se týká mezinárodních letů. Každopádně pokud se budou chtít chovat pragmaticky jako Chorvati či Řekové, tak asi bude snaha to na sezónu pro turisty otevřít. Ale kdo dnes ví, co bude zítra :-)


0 Citovat

Já to odsunul na 8-19.6.2021, kdy nemá pršet a jestě nejsou prázdniny. Ale musím říci, že když jsem viděl jako volbu Refund, docela jsem váhal.

0 Citovat

Naivně doufám, že jako mívají cestovatelé v očkovacím průkazu žlutou zimnici, tak v červnu budu mít Covid. 

0 Citovat

@Leoš Literák

To je dobrý plán. Otázkou je, jestli to bude stačit  :-)


0 Citovat

No mě napadlo ledacos, ale Refund teda na. Přece jen koupit C za 13 tis, které se běžně prodává kolem 40 tis proletím a je jedno jestli za půl roku nebo za rok.  A Covid na tom nic nemění.  I kdybych se měl vyplesknout v San Andrés na pláži, pokud by byla situace opravdu špatná.

0 Citovat

Ahoj, chci se zeptat, nevěděli byste prosím, kde najít letenky v C odkud kolik z Evropy do MEL/AKL (Napr. jak byly teď na červen) během listopadu/prosince/ledna? Díky 

0 Citovat

Ahoj, třeba na Cestuj levně

0 Citovat

Vzhledem k tomu, že Austrálie i Nový Zéland jsou pro cizince uzavřeny, tak bych řekl, že kupovat letenky na 11/12/01 je dost riskantní podnik.

0 Citovat

Diky, my víme, ale člověk nikdy neví. Když najdeme dobrou nabídku, tak do toho rizika půjdeme ;) hlavne nas zajímá, kde hledat levné C letenky ;) Poradíte prosím.

0 Citovat

Já bych to šoupnul rovnou do cestujdementně...

0 Citovat

Cali, díky za příspěvek. Ale ve fóru si lidi mají pomáhat a sdílet si informace a ne se urážet, ne? 

0 Citovat

Do konce roku nekupujte, obě země zůstanou zavřené .

0 Citovat

Podívat se můžete třeba zde:https://travel-dealz.eu/

0 Citovat

@Veruu, vítej na fóru.. přidala ses před 3 hodinama už píšeš, že si lidé mají na fóru pomáhat? nechci tě nějak hanit, ale asi bych nejdřív pomohl ostatním se svými znalostmi a pak prosil o rady, to se člověk pak nemůže divit, že zdejší tě takhle "odpálkují" :) 

0 Citovat

Hledat lze v této skupině nebo třeba na https://www.secretflying.com/euro-deals/ případně ještě na flyertalk

0 Citovat

Že si Cali nedáš pokoj :-)

Jinak s dobou na fóru to nemá nic společného. V době, kdy nemocných prakticky všude přibývá a budou se s největší pravděpodobností zase uzavírat hranice, si chtít koupit letenku v C na Zéland, kde hranice dávno uzavřeny jsou, je prostě  debilní nápad. 

A nevím,  kde tazatelka přišla na to, že by si všichni měli pomáhat. Zrovna koupě letenek v C nebo F je něco, co se do světa dvakrát nevykřikuje. To, že to weby jako je tento dělají, je věc jiná. Čím víc lidí se v nákupu errorů či omezených výhodných nabídek prémiovych tříd vyzná (rozuměj vědí, kde se hledají) tím menší samozřejmě šance na koupi výhodné letenky.

Ale možná to Cali myslel ještě jinak :-)

0 Citovat

LHR-San Francisko s BA na jaře přímým letem ve first za 1842 liber, to mě láká. BA umožňuje změnu data, ale doplatek změny ceny by asi byl mastný :-D

0 Citovat

Nepamatuju, že by za poslední dva roky byla letenka z Evropy na Nový Zéland v C pod 50 tisíc s někým jiným než Air China, a čínské aerolinky jsou teď passé. 

Edit: tak koukám, že letos v únoru měla *A nový Zéland z Amstru partner sale za 1500 Eur, ale v té době už bylo zřejmé, že létání kvůli covidu půjde do p*****.  

0 Citovat

Asi tak ;) fridgy a niemandos ;)


Děkuji, Mandarinka a Leoš Literák ;)


Breathe, byla akce na jaře na letenky 06-07 Australie i Zéland v C ;)


02002bf3-0072-4ab0-8480-897add82d157.jpeg

0 Citovat

@Veruu

Tak snad jen to, že nesmíš věřit všemu , co kdo kde napíše. Je to trošku naivní. ;-)

0 Citovat

Breathe napsal(a):

Nepamatuju, že by za poslední dva roky byla letenka z Evropy na Nový Zéland v C pod 50 tisíc s někým jiným než Air China, a čínské aerolinky jsou teď passé. 

Edit: tak koukám, že letos v únoru měla *A nový Zéland z Amstru partner sale za 1500 Eur, ale v té době už bylo zřejmé, že létání kvůli covidu půjde do p*****.  


https://zaletsi.cz/akce/v-busine...VdcY_afMPQ

0 Citovat

Bolo ich dost pod 50k bez toho aby si musel letiet s Air China. Ja som letel za necelych 1300€ MUC-DOH-HKG ( Qatar ) - AKL ( Cathay ) a spat AKL-SYD ( Qantas ) - DOH-MUC ( Qatar )

Ale ako bolo pisane, teraz nieco kupovat na tie smery ( vlastne na kazdy smer mimo EU ) je zbytocne niekde utopit peniaze...nie zeby o ne clovek prisiel ( dufajme ), ale NA CO?

Osobne mam este C pracovne Tokyo a C pre celu rodinu Seychelly a jedine naco mi teraz su, tak akurat aby som mal starosti navyse :)

0 Citovat

TomTomas napsal(a):

https://zaletsi.cz/akce/v-busine...VdcY_afMPQ

Akce ze 14.3.2020 kdy už se masově po celém světě uzavíraly hranice. 

0