Akční letenky v byznys třídě
Audit napsal(a):Řešení:?
Cestovní pojištění s prémium card u ČSOB s 10% spoluúčasti.
A na základě čeho by ti měli plnit z toho pojištění? A jaké z těch pojištění by to mělo krýt?
Tomu take nerozumim. V pojisteni je pouze storno z duvodu nemoci a nikoli krachu letecke poslechosti.
jak je to pokud lety operuje Iberia pod kodem LATAM? Pokud LATAM krachne?
Marek Jelínek napsal(a):Tomu take nerozumim. V pojisteni je pouze storno z duvodu nemoci a nikoli krachu letecke poslechosti.
jak je to pokud lety operuje Iberia pod kodem LATAM? Pokud LATAM krachne?
Máš to ticketed od LATAM, i když operuje někdo jiný, takže vše řešíš s LATAM.
Žádné takové pojištění v rámci cestovního pojištění k ČSOB Premium není. Podívej se nejdřív na VPP.
ČSOB mi pokryla cestovním pojištěním BA zrušený let (přes Bravofly), sice na závěr jenom spoluúčast 30,- eur, protože mi byla vrácena částka za letenky mínus poplatek pro Bravofly.
Let zrušený BA.
Audit napsal(a):ČSOB mi pokryla cestovním pojištěním BA zrušený let (přes Bravofly), sice na závěr jenom spoluúčast 30,- eur, protože mi byla vrácena částka za letenky mínus poplatek pro Bravofly.
Let zrušený BA.
Možná jsi špatně pochopil co konkrétně ti vrátili, protože se to pojištění jmenuje pojištění stornopoplatků a zřejmě ti uhradili právě pouze výši toho stornopoplatku pro Bravofly. Jinak nevím obecně z jakého titulu by ti měli uhradit cenu letenky za zrušený let, protože žádné takové pojištění tam není.
Dlouho jsem přemýšlel nad bizem, ale nakonec jsem vzal eco na červenec 2021 za 3600,- :) poměr rizika/ceny je podle mě OK
koupeno na cervenec v C, navrat přes Tel Aviv to jistí. Kupováno přes CL, musíme kluky nějak podpořit.
Nevím jetli to tak vázali, možná bych využil taky pojištění za nákup přes Eshop (tím myslím např. Opodo, Bravofly, Lastminute...), za nákup a nedodání služeb, zboží - ale to je prakticky rovno chargerback.
Coinneach napsal(a):Já koupil na leden přes CL.
Díky za podporu ❤️ v téhle době je to pro nás existenční záležitostí :))
Nakonec jsem taky koupil, ale jen economy. Placeno kreditkou csob a s chargeback s nima celkem dobra zkušenost. Jinak koupil jsem taky přes CL, aby z toho kluci měli nějaký drobný .