Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

kupoval jsem před 10ti minutama cca a šlo to routovat s jedním či dvěma přestupy libovolně (MUC,CDG,LHR,MAD). Samozřejmě to opraví/opravují/opravili. V tom případku jsem to stihnl za pět dvanáct. Stále to může býti toliko Pyrrhovo vítězství, že.

0 Citovat

Presne tak, ceny v economy poskocily nad 15 tisic Kc. Pekna ranni akcicka a ze tech variant bylo. Uvidime, co bude nasledovat ....

0 Citovat

No jo. Tak LATAM možná krachne a možná ne. Kdo nehraje nevyhraje. Tak jsem to C do Sao Paula na léto taky koupil. Ale něco podobného jsem ještě neletěl. Uvidíme, jak se k tomu postaví a jestli to vydrží. Nakonec by mohli být rádi, že mají nějakou hotovost. Každopádně tam máme s jedním zdejším mistrem, který to za mě koupil, páč já zrovna řídil, 4 různé aerolinky, takže o to je to zajímavější :-) Jestli to vyjde, tak to bude značná prdel. Ten Tel Aviv je na tom úplně nejlepší :-))))

 

0 Citovat

Ja sem podelanej a nic nekupuju, nechci resit dalsi storna, nez se situace trochu vycasi :)

0 Citovat

Za mě nejlepší deal byla holzklasse za 119 EUR v booking class Y. S tím se dá s pomocí drobného švindlu udělat gold na 2 roky u SkyTeam;-) Navíc, kdo zvolil ty nejrychlejší lety a odlet z SDU, ještě lépe. Tyhle peníze se dají oželet.

0 Citovat

Tak léto 21 už bude dle mého skromného názoru v pohodě. Jediná svízel je krach aerolinek. Taky jsem psal onehdá, že nic nekupuju kromě C do 15 tis. A za 11,5 tis z BUD je to  riziko a problémy se změnami letů akceptovatelné. Aspoň pro mě. Ale třeba to zruší a bude po starostech. Jinak taky koupeno přes CL.

0 Citovat

A že neporadíš dřív Cali :-)

0 Citovat

Jiri Sindelar napsal(a):

ja jsem koupil GRU..na tyden ze poletim do Pantanalu..snad to vyjde:)

OK, a jakou cenu to hazelo az do Campo Grande? Zkousel jsi? Letmo jsem se dival jen na Manaus, Salvador, Brasilia a ceny byly okolo 6-7K.

0 Citovat

Už je všechno fuč, jak tak koukám

Edit: kiwi pořád nabízí

0 Citovat

Hodně mě překvapilo, jakou odezvu tyhle letenky vyvolaly. Když jsem o akci ráno četl na blogu, ani jsem tomu nevěnoval pozornost, z mnoha důvodů. Je vidět, že lidé tady jsou optimisté a to je dobře. :-)

0 Citovat

Ohledně července 2021 jsem už mírný optimista. Buďto se už poletí normálně nebo bude do té doby tolik změn, že letenky půjde zrušit. 

0 Citovat

Nevím, jak souvisí počet změn s možností letenky zrušit Michale. Já bych řekl, že ty jsi vedle mírného optimisty hlavně velký teoretik. Proč jsi teda nekoupil za 3,5 tis nebo kolik to stálo :-) To je přece krásná cena i pro tebe. Jojo už vím. Ty musíš prolétat prvně všechny ty kredity u Wizzu :-))) Zatracená práce.

 

@Vidím

Vidím pane Vidím, že ještě neznáte Kiwi. To, že se to ještě ukazuje ve vyhledavači nic neznamená. Zkus na to kliknout a uvidíš :-)

0 Citovat

Počet změn s tím ale souvisí. Pokud je změna výraznější, je jí možné odmítnout a tím pádem tu letenku stornovat.

0 Citovat

Jako myslíš Michale, že čím víc změn, tak tím větší šance, že bude nějaká výraznější? No zajímavá úvaha. Řeknu ti to tak. Tu Bogotu co jsem měl teď na září, už jsem mohl zrušit tak 8x. Zrušení šlo už při změně času jednoho segmentu tuším o 2 hod. Ono důležité je především to, aby vůbec byla možnost zrušení při změně od LATAMU. Myslím, že oni nebudou chtít vracet v jejich situaci peníze, takže tvoje teorie značně pokulhává. A věř, že do července bude tolik rušení letů a změn časů, až to nebude pěkné. Obzvláště za situace, že já mám 4 různé aerolinky na 5 segmentů. Je to prostě divočina, ale třeba to vyjde. Když ne tak bude potřeba chargeback.

No podstatná věc je, jestli to vůbec vydrží, což uvidíme v nejbližších hodinách či dnech. 

0 Citovat

Přesně tak to myslím. S tou cenou to nikdo chtít rušit nebude. Leda že by byla další vlna a zase zavřené hranice nebo byly v Brazílii násilnosti. Pokud to vezmeš přes nějakou EU/CZ OTA skrz kreditku je situace taky trochu příznivější.

0 Citovat

Niemandosi kiwi znám a tak jsem ani neklikal, spíš jsem to napsal pro dobrodruhy který by se s nima pak chtěli hádat 

0 Citovat

@Jan Vidim

Tak neznáš asi dost dobře. Protože to je jeden z jejich triků. Když všichni už stáhnou nějaký error, tak Kiwi tam tu super cenu má ještě klidně celý den možná i déle. A to proto, že když už na ně jednou klikneš, tak doufají, že třeba u nich i nakoupíš. A to i přesto, že po zadání letenky, popřípadě přechodu k platbě zjistíš, že ta chybná cena už neplatí a vyskočí tam na tebe stejná cena, jakou už ukazují ty ostatní OTA, či letecká společnost. Prostě Kiwi!!

 

0 Citovat

Aha, tak takhle daleko jsem se tam nikdy neproklikal

 

0 Citovat

Zo srandy som zadal BUD-CLO a vyhodili na mna cenu v C 598€. Ok, nakolko je tam jedna akcia v auguste po ktorej pokukujem uz dva roky, kupil som...ale davam tomu sancu tak 10% :)

0 Citovat

To mi vzdáleně připomíná Iberii v C do Bogoty. Máš to s přestupy v GRU a BOG?

0 Citovat

ja koupil SDU pro 4, doufám, že projde! :) nebyl by to první ani poslední error co se v klidu bez problému proletěl :) horší spíš budou ty economy letenky za 3k.. to se jim nechávat chtít podle mě nebude... to sotva pokryje poplatky a lidí to muselo koupit spousta :)

0 Citovat

Doufám že to koupilo hodně lidi a budou mi z čeho mít vrátit peníze v J za zrušeny let 😁Peníze už tři měsíce na cestě...

Ale jinak mě to napadlo koupit, ale trochu se bojím toho jak dopadne sám o sobě LATAM. 

0 Citovat

Dotaz... uz mam zmenu... v ramci priletu mi zmenili letiste Z GIG na SDU (druhe letiste v ramci Ria). Lze toho vyuzit a v pripade pokracujiciho covidu pozadat o refund? Bavim se o moznosti, ze by proste neslo z nejakeho duvodu odletet. Oznameni o zmene mi neprislo, jen jsem to zjistil na strankach dopravce, kdyz jsem se koukal na rezervaci.

0 Citovat

SDU je pouze domestic ne? Přes co se tam dostaneš?

0 Citovat

Sao Paolo... mam to vsechno na jedne letence... BUD-FRA-GRU-SDU

0