Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Kupováno zde (čili Student). Na Tripcasu svítí Potvrzeno a je tam i číslo eticketů. Avšak u LATAMu v Manage My Booking je status jako Holding Confirmed a u žádné aerolinky pod žádným PNR nevidím číslo eticketu. Takže podle všeho to ještě není ticketováno (a ani nebude).

0 Citovat

ahoj, kde prosim v tom tripcase vidim potvrzeno i cisla eticketu..pridal jsem let vcetne PNR ale v details nic moc nevidim, jen to co jsem zadal a souhrn letu..:))dekuji Jirka

0 Citovat

kdyz si v tripcasu otevrete documents -> tak pak vidite ze v pravo nahore je napsany "ticket refunded"


02080e8d-da91-4085-807b-013f1f650475.jpg

0 Citovat

Stačí rozbalit detail letu přes "plusko" a v tabulce pod tím máš "Jméno" a "Číslo letenky".

EDIT: Aha, já koukám do Travelportu, co mi poslali od Studenta.

0 Citovat

ja to hledam zde https://www.tripcase.com/web2/tr.../itinerary a asi jsem hloupej..moc moznosti tam nevidim:)to je jedno, budu kontorlvat na latamu nebo na lufthanse:)

0 Citovat

Proč bych měl v Tripcase (v mých očích jen partnerská appka) vidět více než na stránkách aerolinek?

0 Citovat

@Coinneach Tripcase máš view nad Sabre, funguje to jako ViewMyTrip/CheckMyTrip od jiných GDS.

0 Citovat

Vzpomínám, jak jsme v mládí chodili na fotbal a když se pár minut před koncem prohrávalo a bylo jasné, jak to skončí, všichni fanoušci sborově spustili: "Už je to v prde.li, už je to v prde.li..." Tak tam asi jsme:-)

0 Citovat

@cali
A pak padnou 2 rychle fíky a ten největší pesimista křičí. “Já to věděl” a “Hoši děkujem.  Lid se holt musí bavit. 

 

0 Citovat

Nedaj dneska, daj příště...

PS: Možná opravdu akce na vylepšení momentálního cash flow, každopádně prachy už na kartě zpět, zřejmě to bylo jen v blokaci.


latam.jpg

0 Citovat

Jo, Travelport už ukazuje zrušené segmenty s LATAMem. Pod MMB od Iberie stále drží status Holding Confirmed.

0 Citovat

Taky mam Latam zrušeno a Lufthansa svítí potvrzeno. No nic, zkusili jsme to a kdo nesoutezi, tak nevyhrává. Tak snad vyjde příště něco.

0 Citovat

u mna Cali zrusene a s peniazmi to mam rovnako ako Cali :D ...takze vsetko ok, moja predpoved ze je 10% sanca to preletiet sa naplnila :)

0 Citovat

To jste to brali napřímo? 

0 Citovat

Caramba, bylo to už moc levný? Zajímavý, u Latamu 4 lety za 3500 Kč  neprojdou, ale třeba 7 letů za 9000 Kč loni klidně proletět šlo ...

0 Citovat

Co už. Nemrzí mě ani tak to, že to neklaplo, jako by mě mrzelo, kdybych do toho nešel a ono to klaplo. 
Tož příště víc štěstí. Aspon je fajn, že vrací peníze. Tudíž žádná velká škoda :-)

0 Citovat

Taky mám zrušeno :/ :)

0 Citovat

Zatim drzi, ale nevydrzi. Proto prichazi dalsi krachujici jihoamericka spolecnost Avianca s letenkami do Kolumbie a Ekvadoru za cca dvojnasobek predchozich cen. Odlet MAD/BCN. Zdroj: https://luxuryflightclub.com/bus...ca-911-rt/

0 Citovat

Za tu cenu už mi to riziko dnešní doby  nestojí. 

0 Citovat

Bral jsem přes Expedii, na Latamu nešlo za boha zaplatit. Jinak včera zrušeno, dneska zaúčtováno. Původně jsem myslel, že jen nechají v blokacích. Jsem zvědav, kdy vrátí peníze zpět, a jestli vůbec vrátí. 

0 Citovat

Jak uz jsem psal LATAM si vylepšil cashflow,jsem zvědav,jestli ti,komu byla platba zauctovana dostanete něco jiného než voucher. Pres Expedii ok,za zrušený let LATAM jsem po půl roce nakonec dostal peníze,myslím,že to je větší jistota peněz než když by bylo kupovano na primo.

0 Citovat

No chargeback to snad jistí. 

0 Citovat

Ja som kupil cez expediu ale blokaciu mi zrusili a peniaze zostali na ucte ( mozno preto ze som to kupoval v poslednej moznej chvili a blokacia tam bola len chvilu ). Btw co ma vie maximalne vytocit je situacia ktoru napisal Lukas...letenky sa zrusia ale aj tak sa nasledne za par dni strhne platba...chvala bohu sa mi to za tie roky stalo iba raz ( peniaze stiahnute z uctu 5 dni po zruseni leteniek ), skoro mi zilka praskla...

0 Citovat

Je zde někdo další komu ZATÍM letenky z BUD do Brazílie drží?Bez ohledu na knihovací třídu.  Nešlo mi to koupit přes LATAM (zákys na payment page), tak druhou volbou bylo CL (SA), které nabídlo dost šílený routing napříč světadíly a aliancemi (Star+OW), ale zatím slepenec LH,IB,LA a LY drží. Resp.přežil první vlnu čistek. Dokonce se podařilo i zadat a potvrdit sedačky na segment Sao Paulo-Tel Aviv. Propsáno do Travelportu i CheckMyTripu. 

0 Citovat

@premiumletenkar: pochlubil by ses s itinerarem - a jaka aerolinka ti vystavila eticket? resp. jaky jsou prvni 3 cisla eticketu? :o drzim palce!

0