Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Michal napsal(a):

Před hodinou mi SA poslali dobropis za Brazílii.

Perlička z e-mailu:

Vzhledem k tomu, že vím, kolik mají vracet, tak ta limitní částka předpokládám bude 150 Kč, ale vypadá to jako něco jiného.

 

Máte už někdo vrácený peníze za ten error do Brazílie přes SA? Já jsem dnes volal do SA, protože tam má ještě další dobropis už po splatnosti a bylo mi řečeno, že mají zpoždění zhruba 2 týdny po splatnosti. Nicméně mi slečna sdělila, že se to pokusí zaurgovat, aby mi peníze přišly v další várce. Jenže hned vzápětí dodala, že ani do 2 týdnů mi ty peníze nemusí přijít, tak ať když tak znovu urguji. Předpokládám, že to s tou Brazílií bude podobně. Tam mám splatnosti 27.10.

0 Citovat

Já tam mám splatnost 23.10. Už jsem to před týdnem urgoval a psal jsem jim, že 24.10. to půjde na chargeback. Na to mně napsali, že to prý přijde včas. Zatím nic. 

0 Citovat

nekupoval někdo ten error aeroplanu za 25k? :p uz to je dead tak doufam, ze nebudou rusit.. C1-C3 (slo i pres C2 a dokonce ve F)

0 Citovat

Ja ted nic nekupuju :D Posledni ceho se bojim je ruseni - naopak se bojim, ze to nezrusej :D Nakonec jsem byl rad, ze mi vsechno krome Kypru zrusili airolinky + jsem nechal propadnou Mallorcu s Irama..

Spis se bojim, ze se to pristi rok nerozlita, mam prebytek dovoleny a hotovosti :D

0 Citovat

Zatím od SA taky nic

0 Citovat

Hlásím, že SA mi poslalo prachy za Brazílii. 2 dny před splatností dobropisu. Je to celá částka včetně jejich servisního poplatku.

0 Citovat

Michal napsal(a):

Hlásím, že SA mi poslalo prachy za Brazílii. 2 dny před splatností dobropisu. Je to celá částka včetně jejich servisního poplatku.

 

Asi díky tvé urgenci. Možná zkusím stejný postup. Já stále nic. 

0 Citovat

kickass1 napsal(a):

Ja ted nic nekupuju :D 

Ja taky ne, s jedinou výjimkou, kdyby se náhodou objevil error fare v C na Taiwan, tak kupuju, na ten čekám už několik let. 

0 Citovat

Tak to bych se přidal taky :-). Ale klidně může přijít až za rok.

0 Citovat

Breathe napsal(a): Ja taky ne, s jedinou výjimkou, kdyby se náhodou objevil error fare v C na Taiwan, tak kupuju, na ten čekám už několik let. 

Podla toho co povazujes za error fare :) Ja som minuly rok letel dvakrat pracovne na Taiwan s katarcami kedze sa casto objavovali na ich stranke letenky v C za 1200-1300e ( VIE-DOH-HKG-TPE / posledny segment s Cathay Pacific )

0 Citovat

To jsem nějak nepostřehl, dobrá cena. Error fare si představuju tak do 800€. 

0 Citovat

Cena 1000e bude na Taiwan v C pristi rok ok, drive jsem za to kupoval pe a myslel si neco o nejlip nacenenem pe do asie. Myslim ze nas cekaji zne v premium class, dokonce bez nutnosti positioningu. Info bez zaruky, jen takove pnuti v kostech

0 Citovat

Asi máš pravdu předsedo. Ale ty žně budou trvat jen příští rok a pak to zřejmě zdraží na vyšší ceny než před Covidem. No necháme se překvapit. Hodně to ovlivní, jak k tomu přistoupí firemní klientela z C, respektive její chuť zase létat, nebo si zvykne na MSTeams či podobne nástroje. Každopádně ja osobně si pod pojmem error fare představuju cenu tak 500-800 ecek v C. 

0 Citovat

Pro dva...:-)

0 Citovat

Tož ty patříš do vyšší dívčí. Ja myslel pro obyčejného smrtelníka, kdo mrkne na nějaký takový web jako je tento a kupuje :-)  

0 Citovat

Nechci se poustet do spekulaci, ale druha vlna neni posledni a ani nejhorsi. Evropou to bude kosit aerolinky zleva i zprava, tipuji krachy lh,ok,lo,z lc to moc nevidim s ezy. Frantici a talosi utopi mnoho desitek miliard ve svych vlajkovych dopravcich, rozloucime se i s flotilou iag a ja si sve avios strcim za klobouk. Kl toctaky bez pomoci vlady neda, ale protoze holandani jsou ok, poslou kl k vode. Budeme svedky blizkovychodnich letadel na vnitroevropskych linkach. Zapomeneme na letenky za par stovek, konec proletariatu v oblacich. Uplne zmizi first class, objevi se vice aerolinek s pe, chvili budou vyprodejove ceny v c a pak to bude nedostupny luxus pro vetsinu z nas

0 Citovat

Tož pekne jsi to shrnul. Líp bych to nedokázal. Jsi takový Flegr letecké dopravy :-). No snad zkrachuji  az potom, co s nimi všechno proletíme. Na Avios kalí bílý tesák. Jen Mikir bude muset zase sedět v buse.
Jen s tím, že druhá vlna nebude nejhorší si dovolím nesouhlasit. Na druhou stranu kdo určí, kterou vlnu či vlnku zrovna máme. Když se podívám na ty “uvědomělé lidi” dnes večer v nákupních centrech,  tak o vlnobití u nás strach nemám. 

0 Citovat

navzdory uvodu jsem se do spekulací pustil. No lidi v klidu udržíš doma poprvé, podruhé je to o něco horší, potřetí už prakticky nemožné. tím končím o covidu, at si s tím plevelí jiná vlákna. já už naprosto ztratil přehled o letenkách propadlých, voucherech atd. bookuji tak nějak ze setrvačnosti/závislosti a vlastně ani nečekám že se někam podívám. zpět k C, to SCL skočilo nahoru, takže dilema pořešené. ted se po nějaké době podívám na Schiphol, bohužel opět očekávám letiště duchů, už to člověka přestává bavit/začíná srát. už aby byla nějaká vakcína poskytující dlouhodobou ochranu, klidně půjdu po roce na přeočkování, místa v mých pažích na čínské čipy je mraky. Sakra, zase Covid, fakt naposled!

0 Citovat

Premiumletenkar, celkom dobre zhrnutie a tiez to nevidim ruzovo...ale zase, vali sa na nas aj vlna socializmu, tak by som sa o zachranu aspon polovicu spominanych aeroliniek z penazi danovych poplatnikov nebal. F vidim v najblizsich rokoch rovnako v podstate mrtvu, co bude v C uvidime...

ps : samozrejme ceny v C na Taiwan za 1200e neberiem ako error fare, ale zase sa clovek vobec nemusel rozmyslat ked Y bolo za 750e+ :) 

0 Citovat

To jsi teda dopadl. Vymenit SCL za Amsterdam :-). Mě svrbely prsty a ještě jsem se na to podíval večer před tím, než to stouplo. No dobře i tak, že jsem to nakonec nekoupil. Bylo by o starost navíc. Zato BOG nějak v poslední době drží. Trošku mě štve, že už se tam zase ukazují letenky i v C na zpáteční let v den kdy letíš ty. A to mě bořik tvrdil, že je to vyprodané. No snad to ještě změní. Vůbec si nejsem totiž jistý, jestli se mi tam v únoru s rouškou na hubě po celou dobu letu vůbec chce.  No museli by jsme pořad pít, ale 10,5 hodiny je přece jen hodně. Třeba už budu mit potvrzení, že jsem to prodělal. Situace u nás na Hradištsku k tomu spěje velmi rychle.V práci už se se mnou nechce nikdo setkat ;-))) To je samé spojíme se raději online.  No hlavně abych to přežil ve zdraví. Pak i rouška na hubě bude jen malá vada na kráse.

0 Citovat

Ja uz odmitam i spekulovat.. :D Uz sem tady za poslednich 10 mesicu napsal tolik domenek, ktere nebyly spravne, ze bych to uzavrel klasickou Rimrovskou vetou:

Myslim, ze maji pravdu vsichni krome me. :D:D:D

Ze me je dobra cena 600-800 v C z Evropy, do 1000e z Prahy. PE beru do 15k do US by default, ale musi to mit kratky jeden prestup, zadne overnighty v OPO/LIS.. ;)

0 Citovat

kickass1 napsal(a): Ze me je dobra cena 600-800 v C z Evropy, do 1000e z Prahy. PE beru do 15k do US by default, ale musi to mit kratky jeden prestup, zadne overnighty v OPO/LIS..

15 do US v PE jako standard? 😳 I na west coast?

0 Citovat

Jen tak ze setrvacnosti. Soul z Prahy s Turkama za 1300E. Zdroj:lfc

0 Citovat

Za současné situace drahé, příliš drahé :-)

0 Citovat

Tak kdo by chtěl v C něco levnějšího;-)

Nabízím bezplatně 4 kupóny na upgrade s A3. Musí se proletět do konce roku a nejde použít na light tarify ve třídách U,P,T. First come, first served...

edit: done

0