Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Poprve a naposled sedim v T1 Lounge v Dublinu. I tech 10usd za dragon pass je kurevsky moc. Ze jsem si nekoupil flasu v duty free a nelopl ji u gate

0 Citovat

Člověk se pořád učí :-)

0 Citovat

Lounge 26 schiphol zavira v sedm vecer. O neco lepsi, ale stale bida. Proc je kazde kolecko syru i sunky extra zabalene v igelitu? Predpokladam pri tom rucnim baleni to osyfli vic jak to nechat jen tak.. a ten igelit urco zabije smecku delfinu....kam ten svet speje. Oprava, turci 1.3k

0 Citovat

Člověče ty dnes dáváš Tour de Lounge 

0 Citovat

Premiumletenkář napsal(a):

Lounge 26 schiphol zavira v sedm vecer. O neco lepsi, ale stale bida. Proc je kazde kolecko syru i sunky extra zabalene v igelitu? Predpokladam pri tom rucnim baleni to osyfli vic jak to nechat jen tak.. a ten igelit urco zabije smecku delfinu....kam ten svet speje. Oprava, turci 1.3k

Rukavice? Takový standart to je, který se používal i před touto pandemii. A ještě to může být i vakuovaně balené na lince, což pochybují, ale vše je možné dnes už. 

0 Citovat

 

[/citace]

Rukavice? Takový standart to je, který se používal i před touto pandemii. A

[/citace]

Rukavice nebo ne, je to dle meho blbost a tuny plastového odpadu navíc. Polévku si taky každý naleje naběračkou, rohlíky nabere chnapkou nebo vezme rukama, atd., tak by si klidne mohl nabrat chňapkou nebo svoji čistou vidličkou i salám nebo sýr, když by byl něčím překryty. . Ono je to stejně jedno, když jak jsem viděl nějakou studii, tak salonek je to místo, kde se na letišti nakazíš nejvíc. Všichni mají roušky dole, baví se, jí někteří chlemtají, žádné otevřené okna většinou a ve vzduchu to lítá jedna báseň. Do toho ještě klimoška. Balení všeho do igelitu po jednom plátku  salámu nebo sýru fakt nic nezmění. Ale možná přidá na pocitu bezpečí :-).

0 Citovat

Standard vs.standart. Pokud si rukavice meni po kazdem zabalenem kousku ci alespon po kazdem kontaktu s rouskou(a ze si za tu smenu na ni hrabne mnohokrat) ci nechranenou casti tela, pak ano. Ale poradne vycistene a pravidelne myte ruce jsou vyrazne hygienictejsi nez jedny(pripadne patery) modre jednorazove rukavice na smenu. Mas tam neco k letenkam v byznysu? Od toho je to vlakno a tento OT koncim.

0 Citovat

Tak doufám, že máš vlastní farmu a vše si vyrábíš 😂😂😂😂 

PS: Jestli ti dělá problém jedno písmenko nebo OT, tak se divím, že dokážeš na toto forum přijít 😁😁

0 Citovat

Tak zase změna času odletu z BOG do MAD o 25 min s Iberií v C. Už jsou možnosti na webu Iberie jen změna termínu a to pořád do 30.6., což vůbec nepotěšilo, nebo vraceni penez, ale pouze formou voucheru. Ale píšou, že kdo trvá na penízkách, má zavolat :-) No nechám to otevřené a kdyby to v únoru nevypadalo vůbec dobře, tak přesunu na červen.  Jak to vidí Premiumletenkar, můj skoro parták na této akci? Předpokládám něco ve smyslu: Počkáme a uvidíme, určitě se nepos...m! Já už dnes vybral trek v Paramu, takže únor je z tohoto pohledu lepší volba. Krom toho těch 25 min bych mohl využit v salonku v Madridu, jelikož mi to natáhlo přestup z původní 1:15 hod. na 1:40 hod což potěší, obzvláště když můžu využít Velazquez VIP Lounge .

Každopádně je to změna, která se týká letů do konce března, jak jsem se díval. Nicméně je od nich hezké, že při posunu o 25 min nabízí změnu termínu. To se zrovna v dnešní době celkem hodí. Jak píšu, nechám to jako zálohu, kdyby nebyly změny ještě v lednu nebo únoru. To už doufám, že posunou ten hraniční termín 30.6. nejlépe až na konec roku :-) Pak by se dalo uvažovat a šoupnutí na konec roku.

Edit: Ten salonek samozřejmě jen v případe, že bude otevřeny, coz v unoru není vůbec jisté :-(

0 Citovat

Za mě nemá smysl nic plánovat dříve než na duben/květen. 

  • oteplí se, více UV záření => Covid bude v Evropě zase na ústupu
  • je šance, že už půjde sehnat očkování
  • 0 Citovat

    UV ziarenie tu ospevovali uz na jar :D alebo v Indii ci Brazili ho maju malo?

    Ale ano tiez to tak vidim + dostupnost ockovania / testov pred odletom

    0 Citovat

    Taktak. Taky si myslím, že v Kolumbii svítí a bude svítit dost a dost. A tepla je tam taky dostatek. Teda aspon v některých částech :-)

    Spíš se jedná o tu vakcínu, ale ta hádám na 80% do května pro obyč. smrtelníka nebude. Testy jsou už ted a Kolumbie uznává při příletu 4 dny staré, takže tady bych problém neviděl. Mám odlet v sobotu, takže na test je času dost.

    A těžko předpovídat, jak to bude u nás v únoru. Myslím, že na přelomu roku, nejpozději začátkem nového roku se díky opatřením dostaneme zpět na nízká čísla. Pak se uvidí, jak dlouho nám to vydrží a jak do toho vstoupí nákupní horečka o vánocích a výprodeje. Situace u nás stejně není podstatná. Podstatná je situace v Kolumbii a možnost se tam dostat, tedy aby bylo možné vůbec letět přes Rakousko, Itálii a Spanělsko, což trošku pravda s naší situací souvisí. Ale vzhledem k tomu, že nárůst je ted velký všude a všude se dělají opatření, tak bych vsadil spíš na to, že v únoru tady budou nižší čísla než třeba v dubnu, květnu. Je to ale spekulace.

    Pořád doufám, že musí s tím termínem do 30.6.  po novém roce šoupnout a že bude příležitost to posunout nejlépe na konec roku 21. Šak uvidíme.

     

    Edit: Tak koukám, že je to dokonce 96 hodin před vstupem na palubu letadla. Kdo by to byl do Kolumbijců řekl, že mají víc rozumu než celá řada jiných zemí.

     

     

    0 Citovat

    Tak test 96 hodín pred nástupom do lietadla do krajiny je z rizikového hľadiska zhruba to isté ako žiadny test. Buď priamo na hranici alebo pár dní po prílete, inak sú to vyhodené peniaze a úsilie.

    0 Citovat

    Tak já se nezabýval tím, jestli to má smysl nebo ne, ale jestli se to dá stíhat bez stresu z pohledu cestovatele, co chce někam letět. Oproti jiným zemím, co mají 48 hodin, nebo 72 hodin je to fajn.

    Na kterých hranicích myslíš?

    0 Citovat

    Na vstupnej hranici, antigenový test s výsledkom do pár desiatok minút. Samozrejme by boli následne potrebné aj rýchlotesty na letisku, aby sa nestávalo, že niekto doletí do krajiny a nepustia ho dnu.

    Toto bude pravdepodobne budúcnosť cestovania. V kombinácii s trénovanými policajnými psami a kontrolou teploty. Sľubne vyzerá aj umelá inteligencia, ktorá prostredníctvom učenia na obrovskom množstve dát vie relatívne spoľahlivo odhaliť covid zo zakašlania do mikrofónu.

    0 Citovat

    PRG-KEF v C s BA. Za tu cenu vhodné třeba pro někoho, kdo se stěhuje na Island, nebo pro polárníky :-D

    http://bit.ly/prg-kef


    prg-kef.png

    0 Citovat

    Zdravim. Co se tyce biz letu do Bogoty od Iberia, tak pro zmenu letu na rok 2021 pribyla nova informace:

    Podrás modificar la fecha para volar hasta el 03/11/2021.

    (Bohuzel Iberie stale tvrdi, ze lze datum vybrat maximalne do 07/03/2021, rok od data nakupu ...)

     

    0 Citovat

    To by byla dobrá zpráva! Mám letět na Vánoce... Vybrat nová data na webu lze, ale problém je při kliknutí na "confirm"? 

    0 Citovat

    Tak to by bylo fajn. Dalo se to čekat, že s tím pohnou. Ja tam měl při poslední změně před týdnem ještě 30.6. A teď už se mi tam ukazuje to datum 3.11. Že to nefunguje to nic  neznamená. Jim nefunguje téměř nic. Každopádně s datumem šoupli, což je dobře.

    Edit; A nechápu Jakube, proč to pořad řešíš. Udělej změnu v MMB a je to. Ten rok  je nějaká blbost, když teď změnili to datum a změnili to všem, tak není moc co řešit. Jedině, že by ti to nešlo. 

    0 Citovat

    Tak jsem se na to podíval a normálně jde přehodit do konce června. Pravda odsouhlasit jsem to nezkoušel jen jsem cvičně vybral termíny. :-).  To, že to nejde po tomto datu, je z největší pravděpodobností dáno tím, že letový řád má Iberia do BOG jen do 18. července, takže těžko by ty pozdější termíny šly vybrat. Je třeba vyčkat. Samozřejmě ten kdo letí o vánocích, tak už moc času nemá. No může změnit na červen a doufat, že budou další rušení letů a nebo změna časů letů a bude moci změnit znovu třeba na podzim. Pokud ovšem nechce o vánocích letět. Já se momentálně chystám v prosinci do Zambie. Snad to klapne. No v C to ale asi nebude, i když kdo ví.

    0 Citovat

    Já to teď přehodil na 1. července tam a 1. srpna zpět, vše šlo, přišel email s potvrzením, jen u ticket number je zatím "pending". Na webu v my booking je zatím stále ten starý let, tak uvidíme...

    0 Citovat

    Zajímavé. Ja se díval, ze možnosti odletu jsou jen do toho 18 července, a dal jsem to neřešil Na zpáteční cestu jsem se nedival, ale je divné, že by to zpět létalo a tam ne ;-)). A píše ti to normálně itinerar zpatecních letu včetně časů? 

    0 Citovat

    Už jsem se na to díval. Už to normálně i konec července poušti s přílet v srpnu

    0 Citovat

    Ano, potvrzovací email vypadá stejně jako emaily na původní datum i změněné datum teď na Vánoce, ale na webu u mé rezervace je stále původní datum, asi je potřeba to nechat chvíli vyhnít, ono se něco stane :-)


    bogota.png

    0 Citovat

    Srpen taky jde, ale půlku října s návratem koncem října zatím ne

    Edit. Tak to jde posunou zatím do návratu 19 října.

    0