Vlákno sdružující akční tarify letenek v business class či first class. .

Akční letenky v byznys třídě

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Škoda, já bych si za změnu odletu z PRG přímo do MAD rád připlatil. I násobek těch 120€. 

0 Citovat

pro ty co maji IB C Italie-Kolumbie. Lze prehodit do konce letoveho radu (3/1/22) a to vcetne Vanoc 2021. Lze prehodit i na Medellin, coz si tak myslim je mnohem zajimavejsi nez Bogota.

0 Citovat

@Bič boží

Tož nemusíš to tu tak vytrubovat, nebo nám to všichni zaberou :-). Jinak ten termín (letový řád) se posunuje každý den o jeden den, takže zítra už tam bude 4.1. pozítří 5.1. atd. Já osobně čekám, až tam bude možnost do 10.1.2022 a pak přesunu na dva týdny na přelomu roku. Samozřejmě za předpokladu, že tam do té doby nedají to omezení na vánoce a silvestra, jaké tam bylo min rok., což předpokládám, že tam brzo dají. Ty už jsi se rozhodl, kam to šoupneš? Že by jsme spojili síly podruhé :-). Přes ty svátky by to bylo z mého pohledu výborné. Snad tam tu výjimku ještě týden nedají. 

Nad tím Medelínem jsem přemýšlel, ale z pohledu vnitrostátních  spojů mi přijde lepší Bogota. Třeba ze San Andres to do Medelínu přímo nelétá a musíš přestupovat a i časy letů jsou na nic. I ceny jsou vyšší. Ale to je samozřejmě detail. Asi záleží, kam kdo chce a kolik bude mít vnitrostátních letů.

 

0 Citovat

Medellin lítá San Andres přímo několikrát denně.

Bogotu opravdu vynechat, pokud letíte na méně než 14 dní, nebo pokud tam nechcete opravdu něco speciálního.

0 Citovat

@niemandos: Počítáš s tím, že od Vánoc do půlky ledna je to nejvyšší sezóna s výrazným rozdílem oproti zbytku roku, což se projeví v cenách a dostupnosti dopravy a ubytování? Už před 8 lety, kdy tam moc zahraničních turistů nebylo, byla v tuto dobu populární místa na severním pobřeží přeplněná domácími turisty, co jsem slyšel. Já zažil v tuto dobu fiestu v Salentu, což je zajímavé vidět, ale hostel byl plný, tak jsem jel rovnou stanovat do Valle de Cocora a rezervoval si ubytování na později. Fiesta byla začátkem ledna i letos a loni, takže to je asi každý rok: https://www.fincasturisticasdelq...ento-2020/

0 Citovat

AlejandraS napsal(a):

Bogotu opravdu vynechat, pokud letíte na méně než 14 dní, nebo pokud tam nechcete opravdu něco speciálního.

Historické centrum Bogoty určitě stojí za krátkou návštěvu, když už tam člověk je. Ačkoliv muzea moc nevyhledávám, tak muzeum zlata jsem navštívil a doporučuju. Niemandos se chystá pak na sopku a aklimatizace z Bogoty se mu bude hodit.

0 Citovat

Kdyby šlo vynechat ten leg z Itálie, to by bylo něco. Zatím si to nechávám na červen. Jen se bojím, aby očkování nebylo podmínkou pro cestu Itálie - Španělsko - Kolumbie. Pokud během pár měsíců nepřiberu 30 kilo, tak na mě určitě v Česku nevyjde řada.

0 Citovat

Jako správný cynik si dovolím prohodit, že co oni můžou vědět, kolik jsi vážil v lednu, když ses hlásil na očkování, na které jdeš v květnu. Jojo efekt je prevít.

0 Citovat

@Libor_S

Díky Libore za připomínku. To mi uniklo, respektive ještě jsem to nezjišťoval. Chtěl jsem to kvulli partákovi, co jinak moc nemůže kvůli práci. To ale dost mění situaci. Sice se dá předpokĺadat, že Covid s tím možná trošku zacvičí, ale spoléhat se na to nedá.

0 Citovat

z FRA, BER, MUC má LATAM akci v bizu do RIO de janeiro. Dá se nakombinovat skvěle s BA, LH i KL.. Lety možný přes LHR,FRA,MAD.. za 1000 eur krásný :)

0 Citovat

Tak dá se i z MAD - SCL s přískokem z PRG za 980 EUR. Zajímavé jsou i OW z MAD v Holzklasse, opět SCL za 160,- nebo třeba DFW za 200,-. Škoda, že není lepší doba...

0 Citovat

kdyby někdo potřeboval nutně do Bostonu, tak skoro za cenu economy, můžete letět v zajímavym businessu s TAPem :D berte to s nadsázkou... datumy na červenec/srpen, přes LIS a PDL (jinak to nejde) A321LR - lieflat jinak A320tky normalka :(  ale cenovka 18k je pěkná :D

0 Citovat

Na Olympiadu ve stylu? Spanelsko-Tokio s Etihadem za 1400Eur.

 

NB: TAP ma hromady letenek v C v ruznych akcich, ale vzhledem k jejich nekomunikaci a financi situaci bych byl obezretny.

0 Citovat

FRA-Lim s LATAM za 561€

https://www.skyscanner.net/trans...&rtn=1


52ec1673-db59-46d8-8377-862eeb9865c7.png

0 Citovat

Jeste nikdo nevytahl Limu z FRA za 500e v C ? :]

0 Citovat

Takze vytahl :D :D :D

0 Citovat

Ja sem se svazacky rozhodl, ze pockam az mi ofiko otevrou US (tzn. pocitam cca v lete) a pak si koupim za plnou palbu letenky do NYC businessem a stravim cely tyden nakupama v Jersey Gardens, Woodbury a Century 21st a jeste si sjedu Uberem do Rosse v NJ vyhrabat naky tricka :D

0 Citovat

Do hajzlu, Peru jsem jen za posledniho pul roku 2x odepsal a podruhe jsem slibil manzelce,, že už to znova kupovat nebudu... trochu se to doma bojim otevrit :D 

0 Citovat

LATAM letenky zruší, o tom není pochyb. Doporučuji bookovat přes OTA, ať už to handrkování stojí za to. Toto je jasný pass, ale zase kdo nehraje, ten nevyhraje.

0 Citovat

https://www.mzv.cz/lima/cz/zprav...ujici.html

 

Od 4. 1. 2021 se musí všichni peruánští občané, rezidentní cizinci i všichni ostatní cestující z ciziny podrobit povinné karanténě po dobu čtrnácti kalendářních dnů

 

ZASTAVENÍ LETŮ Z EVROPY

Od 6. 1. 2021 na základě rozhodnutí Ministerstva dopravy Peru jsou lety z Evropy do Peru do 31. 1. 2021 zastaveny. To se týká letů trvajících déle než 8 hodin.

0 Citovat

no... nejsem expert... ale kdyz se podivam na stranky LATAMu, tak v BC to je oznaceny jako tarif PLUS s hodne nizkyma milema... na me se to tvari, ze to neni error.

0 Citovat

Koupil už někdo?

0 Citovat

Chvilku jsem tam viděl i FRA - SCL za 16k v únoru. To bych byl ochotný risknout. Jinak je to smutné, ale už ani business do JA pod 20k mě nevzruší...

0 Citovat

Tak ono to taky jinak než přes OTA nejde, aspón jsem nic nenašel, takže je po špekulování. 

0 Citovat

Na webu LATAMu jsem našel Limu z Madridu za 14 k, ale už to opravili. 

0